ŠTA SE KRIJE IZA TRIJUMFA POBEDNICA ZADRUGE: Osvojile su srca gledalaca i napustile ŠIMANOVCE bogatije za po 50.000€!
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

OVAKO SU OSVOJILE PUBLIKU

ŠTA SE KRIJE IZA TRIJUMFA POBEDNICA ZADRUGE: Osvojile su srca gledalaca i napustile ŠIMANOVCE bogatije za po 50.000€!

Stars -

U sve četiri sezone Zadruge pobedile su žene. U poslednjoj je trijumfovala Nadica Zeljković, a pre nje su prvo mesto uzele Kristina Kija Kockar, Luna Đogani i Iva Grgurić.

zadruga, pobednik
foto: Damir Dervišagić, Kurir, EPA-EFE/TANNEN MAURY

Nekadašnja stjuardesa Kristina Kija Kockar postala je zvezda kada je ušla u velelepno imanje u Šimanovcima, a danas je na društvenoj mreži Instagram prati više od pola miliona ljudi. Anonimna devojka se pred kamerama pojavila da bi se obračunala sa tadašnjim suprugom Slobodanom Radanovićem, koji ju je prevario sa rijaliti-cimerkom Lunom Đogani.

Kockareva je osovjila simpatije gledalaca i pobedila. U rijalitiju je ukupno zaradila 120.000 evra, a od novca je kupila stan i automobil. Započela je muzičku karijeru, od koje se takođe "oparila", pa po nastupu uzima 5.000 evra. Pored toga, primala je platu kao članica žirija "Pinkovih zvezda", ali i šouprograma "Ja imam talenat". Kija se oprobala i kao spisateljica, ali i kao glumica.

- Ne bih više ulazila u "Zadrugu" jer nisam deo rijaliti sveta. Mada, ako bi mi neko ponudio pola miliona evra, predomislila bih se - tvrdi Kockareva.

Kristina Kija Kockar
foto: Nemanja Nikolić

I njena suparnica iz prve sezone Luna Đogani ima verne fanove, koji su je doveli do pobede u "Zadruzi 2". Blogerka je u popularnom TV formatu do sada zgrnula 170.000 evra, a našla je i ljubav svog života, Marka Miljkovića. Po izlasku je snimala pesme i spotove, ali je ostala bez novca, pa je ušla u narednu sezonu.

Dve i po godine je sa Markom, a nedavno su se venčali i dobili kćerku Miju. Par zarađuje na desetine hiljada evra od svog Jutjub kanala, na kome objavljuju snimke iz privatnog života.

- Odustala sam od muzičke karijere, ali možda joj se jednog dana vratim. Sa rijalitijem sam završila. Sada sam majka i uživam u porodici - govorila je Đoganijeva.

Marko Miljković, Luna đogani
foto: Printscreen

Treću sezonu obeležila je Iva Grgurić. Atraktivna Hrvatica je u "Zadruzi" bila u vezi sa Stefanom Karićem i Filipom Đukićem, s kojim se zabavljala i nakon izlaska iz luksuznog zdanja u Šimanovcima. Dok je boravila u Šimanovcima, javnost je saznala da je pre rijalitija bila sa oženjenim tajkunom u invalidskim kolicima, pa su je proglasili sponzorušom. Kada je pobedila raskinula je sa Đukićem, postala je voditeljka jutarnjeg programa i preselila se u Beograd.

- Nemam dečka, uživam u slobodi i koncentrisana sam na karijeru. Imam još planova, pored toga što želim da se usavršim kao voditeljka, ali ih ne bih otkrivala. Kada je reč o ponovnom ulasku u "Zadrugu", nikada ne reci nikad. U životu je sve moguće - tvrdi Grgurićeva.

Iva Grgurić
foto: Printskrin/Instagram

Poslednja u nizu, 50.000 evra osvojila je Nadica Zeljković, a nagradu je prepustila kćerki Kristini Kockar.

- Prepustila sam nagradu i planove Kiji. Šo se tiče nagrade, moja Kija zna sa novcem, ja se ne mešam. Moj plan je da se vratim na posao, već sam zvala direktora, ja moj posao volim. Zahvalna sam Bogu što sam pobedila - zaključila je ona.

Nadica Zeljković
foto: Printscreen

Kurir.rs/S.M./Srbijadanas

Bonus video:

00:06

LUNA POKAZALA JUTARNJU IDILU! Đoganijeva snimila MARKA I MIJU, svima na mrežama izmamila OSMEHE: Tatina devojčica!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track