MOLI TE MAMA, IDI I PLAČI: Nadica otkrila šta je govorila KIJI KOCKAR pred ulazak u ZADRUGU 1, a onda oplela po SLOBI Radanoviću!
Foto: Printscreen/PINK, Nikola Anđić

iskrena

MOLI TE MAMA, IDI I PLAČI: Nadica otkrila šta je govorila KIJI KOCKAR pred ulazak u ZADRUGU 1, a onda oplela po SLOBI Radanoviću!

Stars -

Nadica Zeljković govorila je o svom angažovanju u rijalitiju, ali se prisetila i "Zadruge 1" koje se nerado seća i istiće da je to bio najgori period u njenom životu.

Nadica Zeljković
foto: Printscreen

- Taj dan smo baš sedeli ovde bili su nam gosti iz Holandije i njemu su otkazali, rekli su da neće ući. Trebala je Kristina moja da bude sa njim, nije bio interesnantan, Kristina moja nije htela da uđe. Negde oko 8 sati uveče dobije on poziv i tako je i ušao - govorila je Nadica.

Kristina Kija Kockar
foto: Nemanja Nikolić

- Poželela sam mu svu sreću, rekla sam opusti se ipak je to deset meseci teško će ti biti, bila sam tu uvek uz njih i tako sam mu i rekla, a Kristina moja kad je ulazila rekla sam joj "molim te idi plači, idi isplači se". Ona se suočavala sa prevarom, izdajom, nož u leđa, samo sam je savetovala "moli te mama, plači jer je plakanje lek za stres" - zaključila je Nadica.

Sloba Radanović
foto: Printscreen/Pink

Kurir.rs/S.M./Srbijadanas

Bonus video:

00:29

KIJA DOŽIVELA FIJASKO NA NASTUPU, 20 LJUDI DOŠLO?! Ovo nikako nije očekivala, PROZIVKE samo pršte

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track