TREBA DA VAS BUDE SRAMOTA, TO SU KLINCI: Sloba se oglasio o OVOJ TEMI, dok mrežama kruži SNIMAK TUČE s nastupa BUBE I JALE!
Foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

rekao svoje

TREBA DA VAS BUDE SRAMOTA, TO SU KLINCI: Sloba se oglasio o OVOJ TEMI, dok mrežama kruži SNIMAK TUČE s nastupa BUBE I JALE!

Stars -

Pre nekoliko dana u domaćim medijima kao bomba odjeknula je vest da je na nastupu repera Bube Korelija, Jale Brata i Inasa u Nišu došlo do incidenta između jednog dečka iz publike i obezbeđenja.

Buba Koreli
foto: Printscreen/Instagram/nishnocu_official

Kako se navodi, dok je Inas pevao svoj blok, odjednom su jednog dečka koji se našao na bini, izbacivači dohvatili i bukvalno bacili sa bine na publiku koja je bila u prvim redovima, kada je nastao opšti haos.

Sloba Radanović, Slobodan Radanović
foto: ATA Images

Snimak ovog skanadala postao je viralan, a sada je Sloba Radanović na svom Instagramu uputio poruku, čiji sadržaj odgovara ovoj situaciji, iako repere nije pomenuo:

- Izvođači treba da štite svoju publiku, a ne da gledaju dok ih neko baca sa bine i bije. Šta god da se dogodilo, to su klinci i nasilje nije rešenje. Treba da vas je sramota - bio je jasan Radanović.

Sloba Radanović
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

02:13

SKROMAN DEČKO! Sloba IZJAVIO da može da PREŽIVI SA 300 DINARA! Njegovo objašnjenje ODUŠEVILO sve!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track