STABILAN ODNOS NIJE MONOTONIJA, VEĆ MIR: Dragana Kosjerina nikad iskrenije o dečku Bojanu, priznaje da li je LJUBOMORNA!
Foto: Printscreen/Instagram

OTVORILA DUŠU

STABILAN ODNOS NIJE MONOTONIJA, VEĆ MIR: Dragana Kosjerina nikad iskrenije o dečku Bojanu, priznaje da li je LJUBOMORNA!

Stars -

Voditeljka Dragana Kosjerina otkrila je da veliku podršku u svemu dobija od dečka Bojana Perduva.

Na pitanje da li nekada doza ljubomore može da “podgreje” strast u vezi, da odnos ne bi postao monoton, Dragana odgovara:

"Ako odnos zahteva "podgrevanje" ljubomorom, onda je to odnos koji je na lošem putu. Stabilan odnos ne znači monotoniju, već mir, koji potom obogatite zabavom, dobrim provodom, putovanjima, zajedničkim interesovanjima..."

Dragana priznaje i ko može da joj poljulja samopouzdanje.

Dragana Kosjerina
foto: Printscreen

"Kada samopouzdanje temeljite na znanju, veštinama i stabilnim emotivnim odnosima sa bliskim ljudima, ne može se ono poljuljati tako lako. Naravno, imam dane kada ne osećam da sam u najboljem izdanju. Ali to su samo “loši dani” koji dođu i prođu", ističe ona.

Dragana krase smirenost i blistav osmeh, no kao i kod svake osobe, pa tako i kod nje dođe žuta minuta. U tim situacijama, Dragana priznaje da nekada ne zna da se iskontoliše.

"Zavisi od situacije i od sagovornika. Nekad se sukobljavam, nekad se ućutim. Sve sam veštija u tome da energiju usmerim na rešavanje problema, umesto da je trošim na ljutnju i zameranje", zaključuje ona.

Dragana Kosjerina
foto: Ana Paunković

Kurir.rs/K.Đ/Blic

Bonus video:

00:23

TI SI LJUBAV, A I GREŠKA! Darko Lazić ZAPEVAO sa devojkom Barbarom, OVAKO joj IZJAVIO LJUBAV, pa je STRASTVENO ZAGRLIO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track