OGLASILA SE PRETUČENA MINA VRBAŠKI! Otkrila kako se OSEĆA, saznala ko je NAPADAČ i poručila mu samo jedno!
Foto: Printscreen

HAOS

OGLASILA SE PRETUČENA MINA VRBAŠKI! Otkrila kako se OSEĆA, saznala ko je NAPADAČ i poručila mu samo jedno!

Stars -

Bivša zadrugarka Mina Vrbaški pretučena je u nedelju ujutru u jednom klubu. Ceo incident se odigrao u diskoteci, kada ju je nepoznati navodno iz čista mira napao. Tim povodom se sada oglasila i Mina, koja je otkrila kako se oseća.

- Sada mi je dobro, dobila sam odmah uput da snimam glavu, hematom mi se povukao, oporavljam se. Saznala sam ko je dečko, sve znam o njemu, prijava će biti pokrenuta jako brzo. Meni je nepoznat, ali sam očigledno ja njemu poznata, iritantna, žao mi je što je morao da me gleda u klubu. Žao mi je što se ovako završilo, tj. započelo! - izjavila je Mina.

Mina Vrbaški
foto: Printscreen/Youtube

Inače, domaći mediji su objavili i izveštaj lekara:

Dolazi u pratnji policije. Navodi da ju je nepoznata osoba šutnula stopalom u glavu, zatim se pacijentkinja odbranila fizički i nepoznata osoba ju je uhvatila za potiljak i nekoliko puta udario njeno o svoje čelo. Pacijentkinja navodi da joj je 20 minuta curela krv iz nosa i žali se da joj trnu gornja i donja vilica. Glava - hematom prečnika 2cm između obrva - stajalo je u izveštaju.

Mina Vrbaški
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/Pink.rs/M.M.

Bonus video:

00:02

CECINA SNAJKA NE SKIDA OSMEH! Bogdana nazdravila za rođenje malog Šijana, a Bojana joj se OVIM REČIMA obratila iz PORODILIŠTA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track