ZAŠTO SELJANA PORED DOBRE MUZIKE?! Žena fudbalera napravila haos na Tviteru zbog Todorovićeve na dočeku olimpijaca, a sada se VADI
Foto: Printscreen/Instagram, ATA Images

HAOS NA MREŽAMA

ZAŠTO SELJANA PORED DOBRE MUZIKE?! Žena fudbalera napravila haos na Tviteru zbog Todorovićeve na dočeku olimpijaca, a sada se VADI

Stars -

Pevačica Milica Todorović pevala je na dočeku vaterpolista sa Olimpijade, zbog čega je bila na meti prozivki Sonje Lazetić, žene fudbalera Nikole Lazetića.

Supruga fudbalera koju je javnost upoznala i kroz dokumentarni film "Vidimo se u čitulji", izazvala je pravu buru na Tviteru kada je komentarisala doček naših olimpijaca u Beogradu.

Milica Todorović
foto: Printscreen/RTS

- Zašto su zvezde "Granda" na terasi Skupštine i zašto ta seljana pored toliko dobre muzike pitam? - napisala je Sonja aludirajući na Milicu Todorović.

- Sledeći put na terasi Skupštine Stojanka Stoja, Bodiroža Ćana, Jana... - napisala je ona komentar na svom Tviter nalogu.

Ova njena objava podigla je veliku prašinu u domaćoj javnosti, a Sonja je bila meta žestokih komentara i osude zbog svog komentarisanja tuđeg muzičkog ukusa. Lazetićeva supruga zbog toga je "promenila ploču".

- Moje društvo i ja narodnu muziku između nas zovemo "seljana" ili "selje", i rado je slušamo kad izađemo u kafanu. Nije mi bila namera nikoga da uvredim, što se jasno vidi iz mog tvita, ali očigledno je neko želeo sve to drugačije da predstavi ili jednostavno nije skapirao tvit - napisala je Sonja.

Sonja Lazetić
foto: Printscreen/Twitter

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

03:57

ZAMEŠALA ZADNJICOM I NAPRAVILA LOM! MILICA PAVLOVIĆ IZGRMELA NA NASTUPU: Publika u TRANSU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track