NIJE MI BILO DOBRO, SAMU SEBE SAM SAHRANILA: Rijaliti učesnici otkrili kakve ŠOK SCENE su im se dešavale na PETAK 13!
Foto: Printscreen/Pink, Nikola Anđić

JEZIVO

NIJE MI BILO DOBRO, SAMU SEBE SAM SAHRANILA: Rijaliti učesnici otkrili kakve ŠOK SCENE su im se dešavale na PETAK 13!

Stars -

Verovanja da petak 13. sa sobom donosi zlo i nesreću, datira još od davnina. Veruje se da je Isus razapet u petak, zbog čega se vekovima smatralo da taj dan donosi lošu sreću.

U Srednjem veku venčanja se nikada nisu održavala u petak, a na Poslednjoj večeri bilo je 13 ljudi, a trinaesti gost je bio Juda koji je kasnije izdao Isusa.

Rijaliti takmičari su otkrili svoje anegdote vezane za petak 13.

"Bila sam u srednjoj školi, tad mislim da sam imala 16, 17 godina. Pošto sam ja iz Bora i u našem kraju kako pričaju, postoji vlaška magija. Ja sam neko ko, pa da kažem, verujem u sve te stvari. Ima jedan put tamo kod nas u istočnom kraju, gde su ljudi noću viđali ženu u belom. Bio je baš petak 13, a mi smo se vraćali iz grada. U autu naravno muzika pojačana na maks. Samo nam je odjednom nešto belo prošlo pored auta i posle 2 sekunde nam se probušila guma na autu. Meni nije bilo dobro, samu sebe sam već sahranila. Videla sam scenario horor filma koji će se desiti meni. Sad mi je smešno, ali tad nije bilo. Auto je stao nasred ulice. Oko nas mrak, neki kukuruz. Jao, majko moja i sad kad se setim, dobro mi nije. Kad smo promenili glumu i seli opet u auto, u retrovizoru smo u daljini videli nekog u belom. Pobegli smo glavom bez obzira i do kuće nismo progovorili", ispričala je Sanja Stanković.

Sanja Stanković
foto: Printscreen/Pink TV

"U suštini nisam sujeverna, mada imala sam anegdotu. Nastupala sam u jednom klubu u Berlinu, klub je bio na 21. spratu u tornju u centru grada. Došla sam ispred kluba i pri ulasku mi se zaglavila štikla u rešetkice koje su bile ispred vrata. Kako sam htela da se uhvatim za vrata da bih "odglavila" štiklu, obezbeđenje je pustilo vrata i velika staklena vrata su me udarila po prstu na ruci. Nisam imala puno vremena da kukam, već sam se uputila ka liftu i na 21. sprat, gde mi se pri dolasku i otvaranju vrata od lifta pokidala haljina, umalo nisam gola završila pred publikom", otkrila je Rialda Karahasanović.

"Nikad mi se ništa nije desilo, ako mi se danas desi, javljam", našalio se Karić.

"Petak 13. je dan kad ne treba donositi odluke, a meni prati broj 13 krož život i uvek mi se nešto lepo desi, a danas putujem", rekla je Milica Kemez.

"Obično se desi neka nelagodna situacija ili primim neku neprijatnu informaciju, ali nisam sujeverna. Verovatno je to zbog toga što prizivamo loše stvari, razmišljajući o takvim glupostima", istakla je Tara.

Tara Simov
foto: Nemanja Nikolić

"Iskreno, ovo mi je najlepši petak 13. Dečko nije mogao bolje da mi ulepša noć", otkrila je Mina.

"Udala sam se bila na petak 13. I to je tad bio, 13. oktobar 2006. godine", rekla je Ermina.

"Ništa, ja sam po prirodi osoba kojoj crne mačke i ti datumi ne mogu ništa... Eventualno se desi neki neplanirani s*ks koji je dobar", izjavio je Đedović.

Marko Đedović
foto: Printscreen

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

00:02

EKSPLICITNI KLIP BIVŠE RIJALITI UČESNICE SA ŽENOM: Marijana Zonjić i drugarica se razgolitile i krenule u VRUĆU AKCIJU! VIDEO 18+

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja