ALEKSANDRA NIKOLIĆ NIJE MOGLA DA OBUZDA SMEH! Poželela Caru sreću sa njenom NAJVEĆOM RIJALITI SUPARNICOM, pa spomnula i Janjuša!
Foto: Printscreen/Pink.rs

HIT

ALEKSANDRA NIKOLIĆ NIJE MOGLA DA OBUZDA SMEH! Poželela Caru sreću sa njenom NAJVEĆOM RIJALITI SUPARNICOM, pa spomnula i Janjuša!

Stars -

Javnost bruji o aktuelnoj "trojci", koju čine Maja Marinković, Filip Car i Marko Janjušević Janjuš. Naime, Maja i Car su postali veoma prisni i viđaju se gotovo svakodnevno, a Filip ju je čak iznenadio i javnim poljupcem u emisiji kada joj je doneo buket cveća i čokoladu.

Aleksandra Nikolić, bivša devojka Cara i Janjuša, povezana je sa svima njima, pa je otkrila šta misli o potencijalnoj vezi Maje i Cara, a ona nije mogla da obuzda smeh prilikom komentarisanja:

Maja Marinković
foto: Printscreen/Pink TV

- Zaista me ne zanimaju, ali eto, ako pitate mene za neki komentar vec, evo od mene imaju blagoslov, haha, jako su slatki i simpatični i zaista im zelim svu sreću! - rekla je Aleksandra.

Aleksandra se osvrnula i na Janjuša.

- Ja koliko znam Janjuš živi u Etno selu i čini mi se da je izlazio sinoć, pa su se u slično vreme i vraćali, ona iz emisije, a on iz izlaska i zaista smatram da je to slučajnost i da nemaju ništa - prokomentarisala je Aleksandra.

Aleksandra Nikolić, Marko Janjušević Janjuš
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/Pink.rs/M.M.

Bonus video:

00:15

NE MOGU VIŠE, NE ZNAM ŠTA ĆU: Slavica Ćukteraš i dalje u bolnici, 12. dan je totalno izgubila KOMPAS! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track