ENA OPROSTILA JANJUŠU SVE? Košarkaš progovorio o BIVŠOJ ŽENI i otkrio kakav odnos sada IMAJU i šta mu je sve ZAMERALA!
Foto: Printscreen Pink, Sonja Spasić

iskren

ENA OPROSTILA JANJUŠU SVE? Košarkaš progovorio o BIVŠOJ ŽENI i otkrio kakav odnos sada IMAJU i šta mu je sve ZAMERALA!

Stars -

Marko Janjušević Janjuš dobio je navodno oprost od bivše supruge Ene Janjušević, i istakao je da je ona razumna žena i da je pokazala koliko je veliki čovek.

Marko Janjušević Janjuš
foto: Printscreen/Pink TV

- Sa ćerkicom hoću da nadoknadim vreme koje nismo proveli zajedno zbog mog rijalitija i cele priče. Ćerka mi je centar sveta i jedino me njena sreća interesuje. Kad ti se kao meni dese neke stvari u životu, shvatiš šta je najbitnije i šta je vredno svake žrtve, a da je sve drugo prolazno - kaže Janjuš i dodaje da je sa Enom postigao dogovor, da su sada u miru i da imaju lep odnos.

- Ena mi je zamerila brdo stvari sa punim pravom. Ja njoj nemam pravo ni jednu reč da kažem ili bilo šta zamerim. Ja sam pravio s*anja, a ne ona. Drago mi je što je posle svega toliko razumna i što je ipak stavila ćerkino dobro na prvo mesto. Da je želela, mogla je da mi zabrani da viđam dete i da ga vodim bilo gde, ali nije. Pokazala je koliko je veliki čovek i ja sam joj na tome jako zahvalan. Ena i ja nikad nećemo moći da imamo odnos kakav smo imali ranije. Prosto, sad nismo više bračni partneri, muž i žena, ali ću se truditi da postanemo pravi prijatelji, jer imamo nešto najvrednije na svetu, a to je naše dete. Neka nova žena, ako se nekad bude desila, OK, ali niti jurim, niti tražim. Ćerka mi je centar sveta - kaže Janjuš za Svet, a prenose mediji.

Marko Janjušević Janjuš, Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen

Kurir.rs/Svet/M.M.

Bonus video:

00:26

PEŠIĆKA I JANJUŠ UŽIVAJU U BUDVI! Vreli kadrovi iz bazena zagolicali maštu, Jelena SELA NA NJEGA i pokrenula BURU KOMENTARA! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track