Najnovije vesti

KARLEUŠA ĆE ZARADITI STOTINE HILJADA EVRA U ZVEZDAMA GRANDA! Leteće perje kad ostali članovi žirija vide koliki joj je HONORAR
Foto: Ana Paunković, Nemanja Nikolić

Haos u najavi

KARLEUŠA ĆE ZARADITI STOTINE HILJADA EVRA U ZVEZDAMA GRANDA! Leteće perje kad ostali članovi žirija vide koliki joj je HONORAR

Stars
21:31h

, Marija i Đorđe David dobili VIŠE para od Viki, Bekute i Bosanca!

Muzičko takmičenja "Zvezde Granda" uskoro počinje sa snimanjem, a tema broj jedan je koliko će članovi žirija da inkasiraju od honorara u ovoj sezoni. Sastav ostaje isti, a čine ga: Đorđe David, Ana Bekuta, Viki Miljković, Dragan Stojković Bosanac, Marija Šerifović, Snežana Đurišić, Aleksandar Milić Mili i Jelena Karleuša. Iako se njihove zarade drže u strogoj tajnosti, ovaj sedmočlani sastav ne sedi za džabe u Grandu.

Đorđe David, Saša Popović
foto: Printscreen/Zvezde Granda

Prema našim saznanjima, roker je sa 1.000 evra, koliko je imao, podigao sebi cenu na 3000. I ostali članovi su sebi žicnuli koji evro više.

Dragan Stojković Bosanac
foto: Dragan Kadić

Tako je Bosanac dogovorio 500 evra više, pa sa 1.500 sada ima 2000 evra.

Viki Miljković, Ana Bekuta
foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić

Viki i Bekuta kao da su se zajedno dogovorale, pa su sa 2.000, podigle sebi cemu na 2.500.

Evrovizijska pobednica i mala od skandala su skočile čak za 1000 evra, pa sada Marija uzima 4.500 umesto 3.500 , dok je njena koleginica sa 5.000 otišla na 6.000 evra po emisiji.

Grand
foto: Printscreen

S obzirom na to da u sezoni ima 40 emisija Zvezda Granda, dolazi se do podatka da Karleuša samo od ovoga godišnje zaradi oko 240.000 evra! Ta računica pokazuje da je ona svoje žiriranje najbolje unovčila. Sledi Marija Šerifović sa 180.000, David sa 120.000, potom Bekuta i Viki sa 100.000, Bosanac sa 80.000.

Marija Šerifović
foto: Printscreen

Takmičenje je često menjalo članove žirija, a isto tako se u medijima spekulisalo kolike su njihove zarade. Kroz sezone su se cifre menjale, a kako se saznaje, trenutni sedmočlani sastav ima najveće honorare, bez obzira na to što je i dalje vlada pandemija virusa korona.

Snežana Đurišić, Didi Janković
foto: Kurir televizija

Podsetimo, Grand produkcija" je do pre nekoliko godina članovima žirija pokrivala samo troškove snimanja, a onda su odredili honorare za svakog pojedinca. Tu se ne ubrajaju Aleksandar Milić Mili kao direktor produkcije i Snežana Đurišić, koja je u "Grandu" zaposlena kao muzički urednik i ona ima mesečna primanja oko 3.000 evra.

Saša Popović
foto: Printscreen

Doskorašnje honorare "propisao" je Saša Popović dok je bio na čelu "Granda". On i nekadašnja vlasnica Lepa Brena prodali su "Grand" produkciju, za neverovatnih 30 miliona evra. Medutim, iako je prodao produkciju Saša nije napustio svoje radno mesto, već se i dalje ostati u Zvezdama Granda. On je i dalje glavni u ovom takmičenju kao kreativni direktor, za šta dobija mesecnu platu od 25.000 evra.

Pres službi Grand produkcije smo poslali poruku sa konkretnim pitanjem da li žele da komentarišu zarade članove žirija u ovoj sezoni, ali oni nisu odgovarili do zaključenja broja.

Ljiljan Stanišić, foto printskrin

Bonus video:

ANASTASIJA PROMENILA IMIDŽ: Dugo je imala svetlu kosu, a sad se vratila u TAMNO i puca od VRELINE! (VIDEO)
00:16

ANASTASIJA PROMENILA IMIDŽ: Dugo je imala svetlu kosu, a sad se vratila u TAMNO i puca od VRELINE! (VIDEO)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja