BIĆETE ZAUVEK U SENCI RAŽNATOVIĆEVIH: Nepoznati čovek napao Gocu Božinovsku i Bojanu Rodić, Gocina najmlađa ćerka stala u ODBRANU!
Foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić

HAOS NE JENJAVA

BIĆETE ZAUVEK U SENCI RAŽNATOVIĆEVIH: Nepoznati čovek napao Gocu Božinovsku i Bojanu Rodić, Gocina najmlađa ćerka stala u ODBRANU!

Stars -

Pevačica Goca Božinovska pre nekoliko dana postala je baka kada se izabranica njenog sina Mirka Šijana, Bojana Rodić porodila i na svet donela dečaka Zorana.

Goca Božinovska
foto: Kurir Televizija

Goca nije krila sreću, pa se tada javno zahvalila svojoj snaji Bojani što joj je podarila unuka Zorana i beskrajno je usrećila. Goca je na društvenim mrežama uz poruku zahvalnosti objavila Bojaninu fotografiju u kupaćem kostimu, što su joj neki zamerili:

- Slika neprikladna za jednu takvu objavu, a objava usiljena kao da ju je neko naterao da napiše. U senci Ražnatovićevih zauvek ćete biti - napisao je izvesni Milan, a njemu je odgovor dala Gocina najmlađa ćerka, Zorana Šijan koju je ovo iznerviralo:

- Gospodine (ili gospođo) koja širite zlo, vama treba stručna pomoć cim se toliko bavite slikom naše snajke. Mora da nemate svoj život. Neprikladan je vaš komentar obzirom da ne poznajete nijednog člana naše porodice - napisala je Zorana koja je nastavila raspravu na društvenoj mreži te je jednoj gospođi, takođe, savetovala psihijatrijsku pomoć:

- Idite lečite se, psihijatri gore od želje da čuju vašu priču i zašto ste opsednuti Šijanima - odgovorila je Zorana.

Mirko Šijan, Porodilište, Bojana Rodić
foto: Ana Paunković

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:15

TATA MIRKO SE LATIO MIKROFONA! Šijan zapevao na žurki u Surčinu: Pustio glas i pokazao koliko voli malog Zorana i BOJANU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track