BRAKOVI NA ESTRADI KOJI SU TRAJALI KRAĆE OD VEZE! Razvela se od biznismena u REKORDNOM roku, a ona nije dočekala ni GODIŠNJICU
Foto: Printscreen/Magazin In, Dragana Udovičić, Aleksandar Jovanović Cile, Printscreen/Instagram

pukle bruke

BRAKOVI NA ESTRADI KOJI SU TRAJALI KRAĆE OD VEZE! Razvela se od biznismena u REKORDNOM roku, a ona nije dočekala ni GODIŠNJICU

Stars -

Poznate ličnosti sa estrade imale su turbulencije u ljubavi, pa su se tako brakovi veoma brzo završavali razvodom.

Neki nisu potrajali na mesec dana, a iako su parovi tvrdili da se "ludo" vole, ipak nisu sačuvali zajednicu.

Marija Kilibarda

Bila je u braku sa košarkašem Vladimirom Radmanovićem samo godinu dana, a razveli su se zbog neslaganja u pogledu na budućnost. Kada je 2017. godine odjeknula vest da se voditeljka razvodi niko nije mogao da veruje. Skoro da ni godišnjicu braka, koji je sklopljen daleko o medijske pompe, nisu proslavili.

- Smeta mi kada čujem ljude koji komentarišu moj ili nečiji drugi odnos, tvrde da bračni partneri prebrzo odustaju. Niko ne zna šta se dešava iza zatvorenih vrata. Zato i ne volim da pričam o svom privatnom životu. Nisam pričala dok sam bila najzaljubljenija, zašto bih sada - rekla je jednom prilikom Marija na pitanje o razvodu.

Marija Kilibarda
foto: Printscreen/Instagram

Dado Polumenta

Pet i po meseci trajala je bračna sreća pevača Dada Polumente i veroučiteljice iz Novog Pazara Selme Mekić koji su se venčali 12. decembra 2012.godine u Novom Pazaru. Nakon razvoda, Dado je objasnio da je suprugu pre svadbe video samo nekoliko puta, i da je presudni razlog razlaza bio taj što im se životna filozofija suštinski razlikovala.

- Bilo mi je teško kroz taj jedan period dok sam kapirao da se jednostavno ne uklapamo jedno uz drugo. Nije u redu da ja provodim toliko vremena u studiju, dok ona sama sedi kući, a isto tako ne bih želeo da nešto šetam okolo i reklamiram svoju ženu. Ja i kad sam idem ulicom trudim se da budem što manje primetan. Odjednom se u mene uperilo hiljadu reflektora, osetio sam se pod strašnim pritiskom, kao da treba da se predam. U jednom trenutku sam osetio kao da mi je stao život i shvatio sam da mi to ne treba. Ja sam takav čovek, ne mogu da idem kući ako mi se ne ide kući - rekao je tada Dado.

Dado Polumenta
foto: Kurir

Slađana Delibašić

Slađana Delibašić udala se 2014. godine za 15 godina mlađeg žandarma Milana Pejovića sa kojim je bila u braku svega 10 meseci. Nakon razvoda, bivša supruga Đoleta Đoganije je rekla: - Svako će krenuti svojim putem. Nisam više mogla da budem pod pritiskom, želim da se bavim svojim poslom i porodicom kako treba. Deca su mi najbitnija i nisam mogla da se odvojim od njih, ma koliko nekome moje ćerke i unuka smetale. Milan i ja nismo bili na istim talasnim dužinama, nisu nam se poklopile energije, stavovi i razmišljanja - objasnila je tada Slađa.

Slađa Delibašić
foto: Damir Dervišagić

Danijel Alibabić Ništa tako nije potreslo domaću estradnu scenu kao otvoreno pismo manekenke Jovane Nikolić, u kojem je do detalja objasnila razloge razvoda od pevača Danijela Alibabića. Ne samo da je u pismu navela da je tri meseca, koliko je brak trajao, bila žrtva fizičkog nasilja, već je javnosti i otkrila, da ju je bivši suprug koristio kao paravan da prikrije svoju homoseksualnu orjentaciju. Ubzo se i on oglasio i rekao da su u braku jeli samo sendviče jer ona nije želela da kuva, da nije bila sa njim za praznike i da je shvatio da od nje nikada neće biti dama. Oni su se venčali u septembru 2013. godine nakon izlaska iz rijalitija, u kojem su i započeli vezu.

Jovana Nikolić, Danijel Alibabić
foto: Marina Lopičić

Aleksandra Jeftanović

Rukometaš Ognjen Kajganić i voditeljka tokom dve godine braka, u kojem su bili početkom dvehiljaditih, skoro da se se nisu pojavljivali zajedno u javnosti. Zato nije bilo ni iznenađenje kada se saznalo za njihov razvod. O razlozima nikada nisu progovorili, a po gradskim kulorarima se šuškalo da je razdvojenost zbog karijera učinila svoje.

Aleksandra Jeftanović
foto: Damir Dervišagić

Vuk Mob

Pevač Vuk Mob i njegova bivša verenica Olivera Konatar okončali su vezu koja je trajala dve godine, a tri meseca nakon dobijanja ćerke Teone. Olivera je u svom saopštenju navela da, osim potvrde da više nije s Vukom, o detaljima raskida neće pričati.

- Vuk i ja odlučili smo da se raziđemo početkom juna. Zarad interesa i dobra naše ćerke, ovim povodom se više neću oglašavati niti davati izjave. Zahvaljujem se medijima na dosadašnjoj saradnji i molim vas da poštujete moju odluku da ne govorim o ovoj, za mene bolnoj temi - rekla je tada Olivera.

Vuk Mob
foto: Sonja Spasić

Ivana Korab

Ivana se 2013. godine udala za dečka sa kojim je nekoliko godina bila u vezi, inače crnogorskog biznismena Mia Danilovića. Iako je to bila velika ljubav, ubrzo je došlo do razvoda, posle samo mesec dana braka.

- Žao mi je što se u medijima na ružan način polemiše o mom braku. Da nisam mislila da će trajati do kraja života, sigurno ne bih odlučila da se udam. Verovala sam u svaku reč zaveta koji sam izgovarala i nije mi bilo ni na kraj pameti da će se naša bajka brzo završiti. Nikada ne znamo šta nosi novi dan, pa sada više nego ikada verujem u to da treba uživati u svakom trenutku - rekla je tada Ivana Korab.

Na pitanje šta je poljuljalo njihov odnos nakon višegodišnje ljubavi, ona je dodala:

- To će zauvek ostati samo naša tajna. Kućno vaspitanje ne dozvoljava mi da prljav veš iznosim van svoja četiri zida, a kamoli u javnost - rekla je Ivana.

Ivana Korab
foto: Printscreen/Instagram

kurir.rs

Bonus video:

00:14

BRUTALNA SOFIJA MILOŠEVIĆ PROVOCIRA NA MREŽAMA! Skinula se u kupaći, snimala se u OGLEDALU, a od PRIZORA muškarcima padaju VILICE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track