MAKSIMALNO KORISTE LETO: Anastasija odmarala 5 puta u sezoni, Marinkovićka obišla 4 destinacije, a JK i Ceca samo 2 puta!
Foto: Damir Dervišagić, Vladimir Šporčić, Nemanja Nikolić, Shuttertsock

ima se, može se

MAKSIMALNO KORISTE LETO: Anastasija odmarala 5 puta u sezoni, Marinkovićka obišla 4 destinacije, a JK i Ceca samo 2 puta!

Stars -

Iako su početkom leta konačno počeli sa nastupima, pevači i druge javne ličnosti koriste svaki slobodan trenutak da otputuju negde i vreli Beograd zamene egzotičnim destinacijama.

Za razliku od "običnih" ljudi, naše dame sa javne scene ne letuju samo jednom tokom leta, već kad god im se za to ukaže prilika, barem dva do tri puta.

Anastasija Ražnatović
foto: Printskrin/Instagram

Rekorderka u letovanjima ove godine je Anastasija Ražnatović koja je i pre sezone počela da uživa. Najpre je sa dečkom otišla na Maldive, a kada se vratila, kofere nije stigla ni da raspakuje već je nastavila dalje.

Otputovala je u Meksiko sa drugaricama gde je bila nekoliko dana, a kada se vratila za Beograd, otišla je sa prijateljima u Crnu Goru.

Ubrzo je otišla i u Tursku, u Marmaris, gde je bila smeštena u luksuznom hotelu, a potom je ponovo otišla na letovanje u ovu državu, ovaj put u Bodrum, gde i dalje uživa.

Pet letovanja u sezoni je san svakoga ko radi naporno cele godine, a Anastasija ga je ispunila.

Sanja Marinković je pre letnje sezone krenula da putuje i svaki slobodan trenutak i pauzu od snimanja koristila je da negde otputuje.

Najpre je otišla na Maldive sa prijateljicama i sinom, nakon čega je produžila u Dubai.

U međuvremenu je otputovala na hrvatsko primorje u Split i Rovinj, ali je skoknula i do Crne Gore.

Nakon toga je otišla i u Tursku na odmor, ali su joj požari pokvarili planove.

Jelena Karleuša uživala je u najluksuznijem hotelu u turskom letovalištu, gde je bila sa ćerkama.

Njeno letovanje prekinuli su požari u Turskoj zbog čega su svi hoteli evakuisali goste. Ipak, nije joj bilo žao jer je pre toga odmarala u Dubaiju.

Ceca Ražnatović je ove godine u nekoliko navrata bila u Crnoj Gori zbog nastupa, ali je vreme koristila i da uživa na plažama.

Sada je tamo sa svojim dekom Bogdanom Srejovićem sa kojim uživa, kako u vodi, tako i u luksuznim restoranima.

Ceca Ražnatović, Bogdan Srejović
foto: Printscreen/Insagram

Pre toga, Ceca je otišla u svoju kuću na Kipru gde ide svake godine. Društvo su joj pravili sestra Lidija Ocokoljić sa decom, ali i unuk Željko.

Ceca Ražnatović
foto: Printscreen/Instagram

Lepa Brena je leto iskoristila maksimalno. Najpre je, pre početka leta, krstarila Jadranom jer ona i Boba Živojinović imaju jahtu usidrenu u Rijeci.

Lepa Brena
foto: Printscreen

Kada su se vratili, otišli su u Dubai, a sada opet uživaju u krstarenju crnogorskim primorjem.

Lepa Brena
foto: Printscreen

Nataša Bekvalac zna da uživa, ali i da spoji lepo i korisno. Pevačica je početkom proleća otputovala u Egipat, zajedno sa ćerkama i sestrom Kristinom.

Nataša Bekvalac
foto: Printskrin/Instagram

Nakon što se vratila u Beograd, sačekale su je poslovne obaveze, ali je za potrebe snimanja spota otputovala na Ibicu. To je iskoristila kako bi uživala i odmarala, iako je imala naporne obaveze. Sada odmara u Crnoj Gori gde je imala nastup, a slobodno vreme koristi na plaži i plivajući.

Nataša Bekvalac
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/ J. S.

Bonus video:

00:14

LUDO SE ZABAVLJA U CRNOJ GORI: Nataša Bekvalac nazdravlja sa drugaricama, a onda u prvi plan stavila BUJNO POPRSJE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track