OVO NISTE ZNALI O NEUDATOJ SESTRI RODIĆ: Nataša je podrška Bojani i Bogdani, u porodičnom biznisu je, a sa NJIM su je povezivali!
Foto: Printscreen

UŽIVA U SLOBODI

OVO NISTE ZNALI O NEUDATOJ SESTRI RODIĆ: Nataša je podrška Bojani i Bogdani, u porodičnom biznisu je, a sa NJIM su je povezivali!

Stars -

Sestre Rodić došle su u žižu interesovanja nakon što su otpočele vezu sa poznatim muškarcima sa naše javne scene.

Nataša Rodić
foto: Printscreen

Prvo je Bogdana uplovila u romansu sa sinom Cece Ražnatović, Veljkom Ražnatovićem, a onda se i udala za njega i rodila mu sina Željka, ubrzo nakon toga i njena sestra Bojana, osvojila je srce Mirka Šijana, sina pevačice Goce Božinovske, međutim, srednja sestra Nataša ostala je prava enigma.

Nataša Rodić
foto: Printscreen

Nataša, Bojana i Bogdana u javnosti su predstavljene kao ćerke Danijele i Bogdana Rodića, koji imaju unosan biznis sa pilićima, a i one same su bile uključene u porodične radove.

Nataša je na Bogdanino venčanje došla sa tadašnjim dečkom, ali je ta veza ubrzo pukla. Nju su povezivali i sa sinom Zlate Petrović i Zorana Pejića Peje, Jovanom. Što je Zlata demantovala.

- Sve je Bog odredio ko će sa kim da bude. Nataša je divna devojka, ali moj sin se sa njom samo druži. Ja živim u Mirijevu i kupujem piletinu baš kod njih. Tu rade Nataša i njena majka Danijela i uvek se lepo pozdravimo i izljubimo. Uvek se sa njima šalim, kada povičem "gde si nesuđena prijo". Oni su meni već kao rod - rekla je svojevremeno Zlata za "Star".

Zlata Petrović, Nataša Rodić, Jovan Pejić
foto: Sonja Spasić, printscreen

Rodićeva je velika podrška svojim sestrama. Ona često na svom Instagram profilu kači fotografije i snimke sestrića Željka, a bila je i uz Bojanu kada se porođala.

Nataša definitivno voli luksuz, s obzirom da su njene društvene mreže prepune fotografija sa egzotičnih putovanja, a pamti se i njena gala rođendanska žurka.

Javnost je zaintresovala i činjenica kako je Nataša Rodić značajno smršala i svoju liniju dovela do savršenstva, nakon čega češće deli fotke u kupaćem kostimu.

Kurir.rs/S.M./Blic

Bonus video:

00:33

MIRKO ŠIJAN IZVEO BEBU IZ PORODILIŠTA: Sestra Bojane Rodić prati ga u stopu, mali Zoran ide kući! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track