IMAM VEZU BEZ OBAVEZA, ZATO I TRAJE 13 GODINA! Zoricu povezuju sa mlađima, a ona priznala šta je istina: Jedna džukela je uvek TU!
Foto: Nemanja Nikolić

OTVORILA DUŠU

IMAM VEZU BEZ OBAVEZA, ZATO I TRAJE 13 GODINA! Zoricu povezuju sa mlađima, a ona priznala šta je istina: Jedna džukela je uvek TU!

Stars -

Zorica Marković krije ljubavni život kao zmija noge, a pevačicu su povezivali sa mnogima.

Često se šuška kako Zorica uvek ima mlađe momke, a da li je to istina, sada je otkrila.

Zorica Marković
foto: Printscreen, Amidži šou

- Je l' imaš dečka? Imam. Neko im je rekao da je 20 godina mlađi od mene. Pa, jeste. Uvek su tu negde između 10 i 15 godina mlađi od mene, ali je istina da je jedan jedini džukela uvek tu negde prisutan, evo već 12 godina - otkrila je pevačica.

- On neće da se slika jer radi odgovoran posao. To ti je neka veza, što bi rekao kolega "veza bez obaveza", zato i traje. Imala sam dva braka, jednu vezu od 9 godina, jednu od 7, i evo ova traje 13. Ja kad zaginem, ja baš zaginem - kaže Zorica u emisiji "Premijera".

Zorica Marković
foto: Printscreen/Kurir

Zorica je, podsećanja radi, ranije otkrila da je njen emotivni partner uniformisano lice, odnosno policajac, te da smatra da mu, kao čuvaru reda i mira, ne priliči da se "povlači" po "žutoj" štampi.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

03:38

NAJEMOTIVNIJA SCENA IKAD U FINALU ZADRUGE! Zorica došla po Milicu Kemez, hoće da joj PRUŽI DOM: Daću joj sve, nema ko da je sačeka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja