00:46

RASPLAKALA JE USPOMENA NA LEPU BRENU! Jasna Peleh ispričala ZA KURIR kakva je pevačica bila kao mlada i šta joj je OTAC ZAMERIO!

ISKRENA

RASPLAKALA JE USPOMENA NA LEPU BRENU! Jasna Peleh ispričala ZA KURIR kakva je pevačica bila kao mlada i šta joj je OTAC ZAMERIO!

Stars -

Fahreta Jahić, poznatija kao Lepa Brena odrasla je u Brčkom, u Bosni i Hercegovini. Ekipa Kurira obišla je Brenin rodni kraj u kom je ona rasprodala svu porodičnu imovinu. U Brčkom smo saznali da ona tu više ne dolazi, ali smo sreli i njenu drugaricu sa kojom je igrala košarku. Uplakana Jasna Peleh otkrila nam je kakva je bila pevačica, ali i šta joj je pokojni otac najviše zamerio.

Lepa Brena
foto: Nemanja Nikolić

- Lepa Brena i ja smo iz ovih krajeva, mi smo Brčanke, a njeni roditelji su se doselili ovde iz jednog sela kod Srebrenika. Ona je ovde išla u školu i u gimnaziju. Nas dve smo igrale košarku kao mlađe. Kao devojka je bila ekstra, svi muškarci su bili zaljubljeni u nju. Boem među ženama, svi su voleli da se druže s njom, bila je sportski tip. Mislim da je meštani vole, nema mržnje, zašto je neko ne bi voleo? Znam da je poslednji put ovde bila kad joj je otac umro. Zapamtila sam je kao finu i veselu devojku. Još kao mlađa je volela da zapeva, slučajno je počela da pevuši kao školarac. Kad bih je srela, sigurna sam da bih joj prišla, mislim da bi me prepoznala - ispričala je Jelena, a onda se rasplakala.

Lepa Brena
foto: Nemanja Nikolić

- Zaplakala sam jer ste me podsetili na te dane, ja sam mnogo volela tu porodicu, i dalje volim njenog oca iako je mrtav. Abid je bio ponosan na svoju ćerku, zamerio joj je davno nešto, ali to je posle prošlo... Mislim da joj je zamerio što se rano udala i otišla - rekla nam je Pelehova.

Lepa Brena, Zlatibor
foto: Nemanja Nikolić, RINA

kurir.rs/ Ana Denda/ Foto: Nemanja Nikolić

Bonus video:

00:15

OVO JE BILA NEZABORAVNA NOĆ! Lepa Brena održala koncert pred nekoliko hiljada ljudi u CRNOJ GORI: Pevačica napravila SPEKTAKL!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track