JADRANKU JURE KRIMINALCI, DUGUJE IM 50.000 EVRA: Kupila stan u Podgorici, sada nema da vrati NOVAC!
Foto: Damir Dervišagić

OČAJNA

JADRANKU JURE KRIMINALCI, DUGUJE IM 50.000 EVRA: Kupila stan u Podgorici, sada nema da vrati NOVAC!

Stars -

Jadranka Barjaktarović očajna je otkako je saznala da joj je, osim u Srbiju, zabranjen ulazak i u Bosnu i Hercegovinu, zbog čega su joj svi nastupi otkazani. Crnogorska pevačica našla se u velikom problemu jer je u dugovima do guše, pa joj kriminalci od kojih je pozajmljivala novac - 50.000 evra za stan u Podgorici - sada dišu za vratom, saznaje Kurir.

Jadranka Barjaktarović
foto: Ana Paunković

Kao bomba je odjeknula vest koju je Kurir juče ekskluzivno objavio da je Barjaktarovićevoj rampa stavljena u još jednoj državi. Razlog za to je najverovatnije isti kao i za Srbiju - širenje govora mržnje. Da joj ne ide dobro, govori i činjenica da se pevačica žalila kolegama kako su joj u poslednjih godinu dana otkazani i mnogi nastupi u Evropi, te da je za nju sve manje interesovanje publike.

Vraćena s granice

Zbog te situacije Jadranka je očajna, ali kap koja je prelila čašu jeste nedavna neprijatnost na bosanskoj granici. Naime, ona je prošlog vikenda krenula u Mostar da održi nastup u jednom klubu, ali su je vratili s granice i saopštili da ne može da uđe na teritoriju BiH.

Iako nije burno reagovala, pevačica je shvatila da su joj sada sva vrata definitivno zatvorena, te da, osim u Crnoj Gori, više nema gde da nastupa. Da stvar bude još gora, pevačica ni u matičnoj zemlji nije mnogo angažovana zbog situacije s koronavirusom, a i kada jeste, klubovi nisu puni jer nema mnogo turista.

Jadranka Barjaktarović
foto: Printscreen Instagram

Ipak, najveći problem za Jadranku predstavlja to što se poslednjih godina dosta zadužila kod kriminalaca iz Crne Gore. Kako naš izvor blizak pevačici kaže, ona je od opasnih momaka pozajmila oko 50.000 evra kako bi kupila stan u Podgorici, a dogovor je bio da im dug vraća u mesečnim ratama. U početku joj to nije predstavljalo problem jer je bila angažovana i pevala je kako u regionu, tako i u inostranstvu, ali je problem nastao zbog negativnog marketinga nakon što je pevala na mitingu DPS, na čijem je čelu Milo Đukanović.

Hoće da se iskupi

Tada su joj otkazani brojni nastupi, te poslednjih meseci gotovo i da ne peva. Ipak, one koji su joj pozajmili pare to ne zanima, već traže svoje natrag. Zbog toga joj svakodnevno stižu pretnje da što pre vrati dug, zbog čega se, po rečima našeg izvora, zadužila i na druge strane. Navodno, jako je uplašena za svoju bezbednost i ne zna kako da izađe iz situacije u koju je dospela. Upućeni kažu da u poslednje vreme često plače i da je neraspoložena, te da pokušava da "ispegla" odnose sa susednim državama.

Jadranka Barjaktarović
foto: Damir Dervišagić

Navodno, pevačica je kontaktirala i svoje prijatelje iz BiH kako bi saznala pravi razlog zabrane ulaska, kao i šta može da učini da se to promeni. Kako kaže sagovornik, predlagala je i da učestvuje besplatno na nekim događajima, te da održi i neki humanitarni koncert, a da joj zauzvrat bude omogućeno da normalno ulazi i radi u toj državi.

Jadranka Barjaktarević
foto: Nemanja Nikolić, Profimedia, Shutterstock

Oglasio se pevačicin mendžer

Jadranka je sirota, naivna

Jadranka ni juče nije odgovarala na naše pozive, ali je njen menadžer (predstavio se kao Miki) u izjavi za mediji naveo da je ona sirota i naivna i da joj drugi smeštaju afere.

- Rekla je sirota "jesam, pogrešila sam"! Šta sad, šta da radi? Kakva granica, imaju li oni obraza da to pričaju, odakle ta mržnja? Koga Jadranka poznaje, nju ne štite kriminalci! Na pešačkom bi je kola udarila da nema semafora, toliko je opasna. Naivna - kazao je on.

Miki, ili kako se već zove Jadrankin saradnik, očigledno tendenciozno menja teze i govori da neko širi mržnju protiv njegove štićenice, a zapravo jedino je ona ta koja je širila mržnju i to nacionalnu. Zato joj je i zabranjen ulazak u Srbiju.

Jadranka Barjaktarović
foto: Printscreen

A što se tiče toga da ona ne poznaje kriminalce, kako Miki kaže, slike govore više od reči. Javnost je u januaru mogla da vidi Jadranku na fotografijama sa proslave Radoja Zvicera, vođe kavačkog klana, gde su bili i Veljko Belivuk i Marko Miljkovic, ali i drugi ljudi iz kriminalnog miljea.

Kurir.rs/ Ekipa Kurira

Bonus video:

00:17

JADRANKA BARJAKTAROVIĆ ŽIVI U BEORADU A MRZI SRBIJU: Milovim pristalicama pevala Jači smo od Srbije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track