KO JE DEVOJKA SINA IVICE DAČIĆA? Milica je pokojnog Šabana glasom dovela do suza, radila sa Kijom i o njenom TOP izgledu svi BRUJE
Foto: Printscreen/Instagram

KARIJERA ATRAKTIVNE PEVAČICE

KO JE DEVOJKA SINA IVICE DAČIĆA? Milica je pokojnog Šabana glasom dovela do suza, radila sa Kijom i o njenom TOP izgledu svi BRUJE

Stars -

Sin političara i predsednika Narodne skupštine Srbije Ivice Dačića, Luka Dačić (22), smuvao je pevačicu Milicu Jokić, a njih dvoje su zajedno uživali u lepoti Egipta.

Oni su se u pomenutoj državi navodno i upoznali, dok je Milica Jokić odranije poznata javnosti.

Luka Dačić
foto: Printscreen

Jokićeva, naime, od 12. godine pokušava da obezbedi sebi mesto na estradi, pa je tako učestvovala u muzičkim takmičenjima "Neki novi klinci", "Zvezde Granda" i "Pinkove zvezde".

Njen izgled mnoge podseća na Maju Berović, pogotovo sa početka karijere. Milica je bila u grupi "Ministarke", kao i Kija Kockar, sa kojom je nastupala širom regiona.

Miličina romansa sa Lukom počela je dok je nastupala na okupljanju političara i predsednika Skupštine grada Jagodine Dragana Markovića Palme, koji je oduševljen njenim talentom.

Milica Jokić
foto: Printscreen

Ona je počela da postavlja fotografije sa izabranikom Lukom na društvene mreže, kao i sa njegovim ocem Ivicom, dok joj nisu strana ni provokativna izdanja.

Milica ima 20 godina, a mnogi su upamtili kad je Šabana Šaulića tokom izvođenja jedne pesme umalo dovela do suza.

Milica Jokić, Luka Dačić, Hurgada
foto: Kurir

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:28

TANJA SAVIĆ JURCA LAMBORGINIJEM PO GRADU! Pevačica se pohvalila na Insagramu, objavila snimak iz skupocenog automobila!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja