ANJA NAPISALA CVELETU DIRLJIVE REČI, A NADOVEZAO SE BIVŠI RIJALITI IGRAČ: Htela da izjavi ljubav dečku, ali se ovome nije nadala!
Foto: Nemanja Nikolić

HIT PRIČA

ANJA NAPISALA CVELETU DIRLJIVE REČI, A NADOVEZAO SE BIVŠI RIJALITI IGRAČ: Htela da izjavi ljubav dečku, ali se ovome nije nadala!

Stars -

Anja Todorović i Jovan Cvijetić Cvele imali su jedan od najburnijih odnosa u rijalitiju, pa su posle i raskinuli, ali nisu mogli jedno bez drugog.

Rijaliti par ubrzo se pomirio, a od tada su i nerazdvojni. Anja je danas okačila sliku sa Cveletom i izjavila mu ljubav.

"Kad sam te upoznala, nisam ni slutila da si ti osoba koja će mi promeniti i ulepšati život. Bila je to jedna sasvim obična noć, koja je učinila da svaki moj naredni dan i noć budu lepši i bolji, jer su ispunjeni ljubavlju. A moja ljubav si ti. Želim da ovo što imamo večno traje, a znam da hoće. Volim te", napisala je Anja.

Anja Todorović
foto: Nemanja Nikolić

Marko Janjušević Janjuš je podelio ovu fotografiju i posvetio Anji i Cveletu dirljive reči i nasmejao sve.

"Želim vam svu sreću ovoga sveta, jedino je vaša ljubav bila prava, zato ste i opstali i sve prepreke preskočili, koje su vam drugi postavili. Nikada se ne odvajajte i budite jedno, jer vi to zaslužujete. Voliim vas", napisao je u svom stilu Janjuš na Instagramu.

Anja Todorović, Jovan Cvijetić Cvele
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:22

NAPUSTILI RIJALITI I NASTAVILI PO STAROM: Anja i Cvele se skinuli i napravili VRUĆE SNIMKE u krevetu, a ona NEPREPOZNATLJIVA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja