DUŠICA JE DOŽIVELA BROJNE DRAME NA EKRANU I U PRIVATNOSTI: Eksplodirao joj džip, napao je rijaliti igrač, ali ne samo TO!
Foto: Nemanja Nikolić

EVO ŠTA JOJ SE DOGAĐALO KROZ KARIJERU

DUŠICA JE DOŽIVELA BROJNE DRAME NA EKRANU I U PRIVATNOSTI: Eksplodirao joj džip, napao je rijaliti igrač, ali ne samo TO!

Stars -

Voditeljku rijalitija Dušicu Jakovljević obezbeđenje je spasilo sigurnog prebijanja od strane repera Vuka Moba u nedavnoj emisiji, ali to nije jedina drama koju je ona doživela.

Kako je sama rekla, rijaliti vodi sedam godina i smatra da nijedna žena ne treba da doživi ono što je ona. Poznatoj voditeljki ovo nije jedina neprijatnost kojoj je bila izložena tokom karijere. Pre tačno 6 godina, tokom sukoba učesnica rijalitija "Farme", koji je takođe poznato TV lice vodilo, Dušica zamalo nije nastradala u fizičkom okršaju Vesne Vukelić Vendi i Zorice Marković.

Vuk Mob, Dušica Jakovljević
foto: Nemanja Nikolić, Ana Paunković

- Bilo je veoma napeto. Nisam ni slutila da će doći do fizičkog sukoba između Vendi i Zorice, ali kada se to već desilo, morala sam da reagujem. Međutim, zamalo da ja izvučem deblji kraj. Mislila sam da ću se na onim štiklama okliznuti, jer je pod bio mokar, te da ćemo Vendi i ja završiti na podu. Mogao je neko da nastrada od pokvašenih kablova - svojevremeno je priznala Jakovljevićeva.

Dušica Jakovljević
foto: Printscreen/Instagram

Dušica je bila akter i svedok brojnih okršaja u studiju, a uvek se sa svima njima izborila profesionalno. Neretko je morala vaspitno da deluje na učesnike sukoba, a efekat nikada nije do kraja bio učinkovit.

- Nisam voditelj koji želi da se svidi po svaku cenu. Ne plašim se da imam i antifanove i mislim da je najbitnije da ljude ne ostavljam ravnodušnim, ali mi je neverovatno da uopšte sroče tako nešto. Jednom sam prijavila policiji te pretnje. Mislim da je predaleko otišlo to sa društvenim mrežama. Ja uglavnom ne dajem prostor tome jer ljudi koji šalju pretnje traže reakciju. Oni žive za to da se pohvale komšinici kako ste ih blokirali na društvenim mrežama. Nikad nikome nisam odgovorila sa "da bogda", ali nismo svi isti - ispričala je ona za domaće medije svojevremeno, pa poentirala:

- Ne bih nikome preporučila da krene na mene jer loše će da se provede!

Dušica je bila akter još jednog skandala van studija i rijalitija, i to prošle godine kada je prijavila bivšeg supruga Aleksandra Miljuša za nasilje, što je on kasnije demantovao, a voditeljka o ovom slučaju nije htela da govori za medije.

Dušica Jakovljević
foto: Nemanja Nikolić

Jakovljevićeva je 2019. godine bila na meti kritika jer se spekulisalo da je navodno u pijanom stanju vodila emisiju.

- S obzirom na to da nisu samo zadrugari glavna tema na društvenim mrežama, nego i ja... E pa ovako, dragi moji! Samo da se obratim. Ja bih želela da kažem svim onim malicioznim moralnim gromadama koji kod kuće verovatno drže neku flašu pored kreveta, da vam kažem da je voditeljku rijaliti programa postavila komercijalna televizija - da bude glavni voditelj programa i da to ne bi radili tek tako - odbrusila je Dušica u programu uživo i dodala:

- Ovo nije informativni program! Ovo je emisija u kojoj se šalimo! Ja nisam tip voditelja koji će sedeti mirno. Ja jesam ta koja će mlatarati rukama, ustajem... Hvala vam na pažnji i mogu samo da kažem da ćemo se dugo gledati i da to radite zato što me volite - zaključila je Jakovljevićeva tada, a njene reči je publika nagradila aplauzom.

Inače, Dušici je jednom prilikom raznet i džip, a ona je tada opisala kako se osećala.

- Sve je izgorelo. Ja sam bila u stanu... Deca su i u boljem psihičkom stanju nego ja. Prvo sam gledala u sebe, jer je delovalo kao da je nešto u mojim grudima puklo. Ja sam prvo krenula u kupatilo, mislila sam da je bojler eksplodirao. Pomislila sam i da nije zemljotres, pomislila sam da se urušio deo zgrade... Kada sam videla da je moj auto, nisam mogla da verujem. Potpuno je neverovatan osećaj. Tada mi je pozlilo. Brzo sam došla sebi i spremam se za četvrtak - govorila je Dušica.

Dušica Jakovljević
foto: Vladimir Šporčić, Sonja Spasić

Ovo su samo neke od neprijatnosti kojima je Dušica Jakovljević bila izložena tokom bavljenja javnim poslom, a jednom prilikom priznala je da je krizne situacije u poslu privlače:

- Mene sve to jako zabavlja i volim krizne situacije. Svi oni dobro znaju šta rade, ja znam šta radim i zašto, pa zajedno plešemo taj rijaliti-ples - zaključila je.

Dušica Jakovljević
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ/Srbijadanas

Bonus video:

00:14

IZBACILA BUJNO POPRSJE I NASTALI VRUĆI KADROVI: Dušica Jakovljević ne prestaje da stavlja GRUDI u prvi plan otkako ima SILIKONE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track