NOVI IZGLED LUKSUZNE VILE JELENE KARLEUŠE NA DEDINJU: Pevačica i njen muž nisu žalili para, garderober je veličine STANA! (FOTO)
Foto: Ana Paunković, Privatna Arhiva

POGLEDAJTE KAKO ĆE IZGLEDATI

NOVI IZGLED LUKSUZNE VILE JELENE KARLEUŠE NA DEDINJU: Pevačica i njen muž nisu žalili para, garderober je veličine STANA! (FOTO)

Stars -

Jelena Karleuša i Viki Miljković često se peckaju i raspravljaju tokom žiriranja u "Zvezdama Granda", pa mnogima deluje da su ljute neprijateljice.

Ipak, kada se ugase kamere, pevačice se odlično slažu, a u prilog tome govori i da je JK angažovala koleginicu oko uređenja vile na Dedinju koju je njen suprug Duško Tošić kupio od Dragana Stojkovića Piksija, saznaje Kurir.

Poznato je da je Viki sa suprugom Draganom Taškovićem Tašketom nedavno započela novi biznis prodaje nekretnina i uređivanja enterijera, a jedan od prvih klijenata joj je Karleuša. Kako naš izvor blizak pevačicama kaže, Jelena i Duško su želeli da njihova kuća bude najlepša na Dedinju, pa nisu žalili para da je urede kako treba.

Duško Tošić, Jelena Karleuša
foto: Privatna Arhiva

Zbog velikog broja obaveza, Karleuša nije stigla da se time bavi sve do sada, a to što je koleginica započela novi biznis je videla kao idealnu priliku da je konačno sredi. Njih dve se uveliko dogovoraju oko detalja, a JK je objasnila Viki kako želi izgleda njen dom. Miljkovićeva se odmah bacila na posao i počela sa naručivanjem materijala iz Turske i Italije, a kako naš sagovornik kaže, Jelena joj se ne meša mnogo u rad. Konačan dizajn upotpunili su arhitekte iz Turske, a svaki detalj je pažljivo biran.

Duško Tošić, Jelena Karleuša
foto: Privatna Arhiva

Enterijer je dizajniran u skladu sa najnovijim svetskim estetskim i tehnološkim inovacijama na polju enterijera. Jedan od zahteva koji je imala pevačica jeste da se napravi ogroman garderober, veličine prosečnog stana, a sastavni deo će biti i cipelarnik u koji može da stane čak 500 pari obuće. Svoj garderober imaće i Duško, doduše manji od Jeleninog, rekao nam je sagovornik. Posebno se vodilo računa i o sobama za njihove ćerke. Uslov je da budu prostrane i osvetljene, kao i da dominiraju pastelni i vedri tonovi.

Dvori{te i baštu pored bazena krasiće i letnjikovac gde porodica provodi najviće vremena, posebno leti.

Duško Tošić, Jelena Karleuša
foto: Privatna Arhiva

Kurir.rs/Jelena Stuparušić

Bonus video:

00:13

DOME, SLATKI DOME! Karleuša sprovela pratioce kroz vilu na Dedinju preko snimka, u ovom LUKSUZU UŽIVA DO DASKE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track