BRAK ME USPORIO, SA TAROM SAM BIO SAVRŠEN! Ša progovorio o vezi sa Simovom, a onda je KRISTIJAN dao svoj sud: Pustila je BALONE!
Foto: Printscreen/Pink

HAOS

BRAK ME USPORIO, SA TAROM SAM BIO SAVRŠEN! Ša progovorio o vezi sa Simovom, a onda je KRISTIJAN dao svoj sud: Pustila je BALONE!

Stars -

Bivši učesnici "Zadruge", Kristijan Golubović i Nenad Aleksić Ša našli su se pred kamerama kako bi odgovarali na pitanja vezana za njihovo učešće u rijalitiju, te su se dotakli reperove veze sa Tarom Simov.

Kristijan Golubović, Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen/Pink

- Činilo se da si podetinjio pored Tare? - pitala je voditeljka.

- Brak me je malo usporio. Ja volim turbulentnije da živim, vruće - hladno. Kad je monotono dolazi do prezasićenja. I Ivani, a i meni je bilo monotono, ugušilo smo brak, a i jedno drugo - rekao je Ša.

- Plaća se cena preljube, tebe je finansijski koštalo, ali na kraju nisi završio u srećnoj vezi i nije se isplatilo. Da li ti je žao? - dodala je voditeljka.

- Nije. Verujem da je sve zapisano. Bio sam u toj vezi koja je turbuletna i jeste mi žao što nije uspelo. Rizikuješ sve i na kraju dobiješ ništa. Uživao sam u toj vezi, ne mogu da kažem da nisam. Zaljubio sam se u Taru i žao mi je što se završilo na ovaj način, bukvalno smo zaratili. Sam kraj se desio na odvratan način, ali tako je trebalo da se desi. Život ide dalje. Ne zanima me nova veza, da ulazim u veze i vezice, prija mi da budem sam - rekao je Ša.

Kristijan Golubović, Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen/Pink

- Tara je najavila zabranu prilaska, da li si joj se javio nakon toga? - upitala je voditeljka.

- Nismo se čuli, ne pratim je i ne uhodim. Ja ne mislim, moram da budem iskren, mislim da sam bio savršen, pažljiv i brižan - rekao je Ša.

- I ona je, pustila je balone. Čim ga je pustila da se mačuje sa nama. Mogu da kažem kad je sve gotovo, ja mu šapnem da će ga ona čekati jer ona je ortak. Bacali su mu koske i za Mensura, ovog i onog. Ništa nisam hteo da mu govorim. Rekao sam da ne može da opstane veza zbog turbulencije i karaktera. Mene je Ša iznenadio koliko može da izdrži, znao sam da to neće dozvoliti napolju - nadovezao se Golubović.

- Veza nam je bila turbuletna, trudio sam se da budem dobar. Sve što sam tražio je ljubav i pažnja. Kad si u vezi, tražiš da budeš u vezi i da provoodite vreme zajedno. Provodilo smo malo vremem zajedno. Ja sma tražio da provoodimo dosta vremena zajedno, da šetamo, putujemo.. - dodao je Nenad u emisiji "Zadruga - Narod pita".

Kristijan Golubović
foto: Printscreen/Pink

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:05

TARA VEĆ NAŠLA NOVOG DEČKA?! Simova snimala zgodnog fudbalera bez majice, reper pao u zaborav

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track