03:02

NATAŠA BEKVALAC U DRUŠTVU VESIĆA PRIMILA BUSTER DOZU VAKCINE: A onda su oboje prasnuli u smeh, ovo je razlog

oduševila

MOJE DETE ĆE SE VAKCINISATI, TO JE JEDINI NAČIN DA SE BOLEST ZAUSTAVI! Nataša Bekvalac nakon primljene treće doze otvorila dušu!

Stars -

Pevačica Nataša Bekvalac primila treću doze vakcine protiv korona virusa, a na Sajmu ju je dočekao zamenik gradonačelnika grada Beograda Goran Vesić.

Nataša Bekvalac, vakcinacija
foto: Stefan Stojanović

Ona je stigla vidno raspoložena, a izgledom je sve prisutne oduševila. Nataša je odabrala crnu mini suknju i elegantnu košulju, dok je imala i crne sunčane naočare.

Nataša Bekvalac, vakcinacija
foto: Stefan Stojanović

Nakon što je primila treću dozu vakcine, Nataša je otkrila zbog čega je vakcina od izuzetne važnosti, po njenom mišljenju, ali i uputila bitan apel.

- Primila sam Fajzerovu vakcinu. Veoma je važno da apelujemo na ljude da se vakcinišu, jer je to jedini način da se vratimo u normalu. Moja branša je posebno pogođena. Skoro godinu i po dana ništa nismo radili i to me kao samohranog roditelja pogodilo u svakom smislu te reči, pa zato imam dodatni motiv da pozovem ljude da se vakcinišu - rekla je pevačica i dodala:

Nataša Bekvalac, vakcinacija
foto: Stefan Stojanović

- Ja mislim da tu nema diskusije i da je ovo jedini način da se ova bolest zaustavi. Moje dete će se vakcinisati. Na moje nastupe dolaze ljudi koji su vakcinisani, ja se iskreno nadam da nećemo doći do toga da brojka bude jako velika da bismo se dozvali - poručila je Nataša.

Ona se dotakla i slučaja Bube i Džale.

- Ja sam protiv svake vrste nasilja. Kako se to rešava ja sam svojim primerom pokazala, jako je bilo neprijatno gledati sve to. Vlasti rade onako kako misle da je najpametnije. Pričalo se da sam otkazala nastup zbog njih, ali to nije istina, otkazala sam iz privatnih razloga - rekla je ona .

1 / 6 Foto: Stefan Stojanović

Kurir.rs

Bonus video:

00:36

Nataša Bekvalac otkrila kroz kakve STRAŠNE trenutke prolazi zbog POROKA! Razgolila celu sebe

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja