PRIJINA I FILIPOVA VILA OD POLA MILIONA EVRA: Ograđena zidinama i metalnom kapijom, a unutra sve pršti od LUSKUZA! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

široko

PRIJINA I FILIPOVA VILA OD POLA MILIONA EVRA: Ograđena zidinama i metalnom kapijom, a unutra sve pršti od LUSKUZA! (FOTO)

Stars -

Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović, posle venčanja, kupili su kuću na Bežanijskoj kosi, a kako su pisali domaći mediji za ovu luksuznu nekretninu dali su 500.000 evra, te su zbog toga podigli i kredit.

Aleksandra i Filip su opremili porodičnu kuću po svom ukusu, a mnogo toga je podređeno za uživanje njihovog naslednika Aleksandra.

Njihov dom ograđen je zidovima i metalnom kapijom i dobro sklonjen od pogleda javnosti. Iako na prvi pogled možda deluje hladno, unutar zidova njihovog doma vlada prava porodična idila.

Bez mnogo detalja i sa ukusom Aleksandra i Filip dom su uredi po poslednjim trendovima. Celim prostorom dominiraju veliki prozori, pa je samim tim ispunjen svetlošću.

Svetao nameštaj i zidovi odabrani su u skladu sa uređenjem stana, a detalja nema previše.

U kući ima i nekoliko glomaznih ogledala, a Aleksandri je posebno omiljeno ono u spavaćoj sobi, pred kojim se neretko fotografiše.

Oni imaju i terasu, ali i prostrano dvorište u kom najviše vremena provode sa sinom.

Kurir.rs/S.M./24sedam

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track