MAJA MARINKOVIĆ ODGOVORILA BIVŠOJ CIMERKI: Tara me ne zanima! Ona je LJUBOMORNA na moje ime!
Foto: Ana Paunković, Printscreen/Pink

rat zadrugarki

MAJA MARINKOVIĆ ODGOVORILA BIVŠOJ CIMERKI: Tara me ne zanima! Ona je LJUBOMORNA na moje ime!

Stars -

Maja Marinković se u Beču našla u krevetu Matije Matijevića zbog čega se njegova bivša devojka Tara Simov rasplakala u emisiji " Narod pita" pa preko Kurira oštro poručila rivalki da može samo noge da joj slomi zbog njenog postupka. Maja je čula za pretnju, ali je ona uopšte nije dotakla. Ona poručuje da je Tara uopšte ne zanima.

Maja Marinković, Mateja Matijević
foto: Printskrin/Instagram

- Ne intersuje me šta ona priča. Nemam nikakav ljubavni odnos sa Matijom, on je dečko samo bio u našem društvu. Zaista mi je žao što su pojedine osobe ljubomorne čak i na pomen mog imena. Tara njega ne zanima, ali to svakako nije moj problem, niti se bavim tom temom. Ja imam svoj neki drugi odnos sa njim, i uopšte nema potrebe da me na ovaj način povezuju s njim - rekla je Marinkovićeva za Kurir.

Inače, Maja je, kako mnogi tvrde, sada u vezi s Filipom Carem koji joj je i pravio društvo u Austriji, ali Taru to ne zanima. Ona je zaslepljena ljubomorom i videla je samo da Marinkovićka sedi u Matijinom krevetu. A Maja je odnosem s Carem pokvarila prijateljstvo s njegovom bivšom devojkom Sanjom Stanković, dok Janjuš više ne želi da čuje za drugara iz Hrvatske, s kojim je u prošloj sezoni "Zadruge" bio blizak.

Maja Marinković, Tara Simov, Mateja Matijević
foto: Nemanja Nikolić, Printscreen RTV Pink

kurir.rs/Ana Denda

Stars Dodatak, Naslovna
foto: Kurir

Bonus video:

00:04

TARA SIMOV PRISNA SA PEVAČEM! Rijaliti učesnica izašla u provod sa njim, grle se i zavodljivo PLEŠU! (FOTO, VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja