BEZ MUZIKE, TRUBAČA I OBIČAJA! Kaća i Gobelja samo su se pokupili i otišli na VENČANJE, njihove komšije ispričale šta se dešavalo
Foto: Instagram, screeenshot

SVE U TAJNOSTI

BEZ MUZIKE, TRUBAČA I OBIČAJA! Kaća i Gobelja samo su se pokupili i otišli na VENČANJE, njihove komšije ispričale šta se dešavalo

Stars -

Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Goblejić venčali su se u tajnosti, a vest o njihovom venčanju kao bomba je odjeknula.

Naime, njih dvoje su se venčali na imanju pevačice Nataše Bekvalac u Čeneju, a kako se navodi, proslavi je prisustvovalo oko 50 ljudi među kojima su njihovi najbliži.

Katarina Grujić, Marko Gobeljić
foto: Kurir, Printscreen Paparaco Lov

Kaćina kuma i koleginica Andreana Čekić bila je najveselija, a novopečeni par imao je jedan uslov za sve goste – da ne vade telefone tokom ceremonije.

Prema pisanju medija, svadba ih je koštala oko 2.000 evra. Poznati par, koji čeka prvo dete, platio je iznajmljivanje kuće 700 evra, dok su za veselje bile zadužene Kaćine kolege, pa tu nisu platili ništa, a glavni trošak bili su hrana i piće.

– Video sam juče lepo obučene momke koji su prošli pored kafića, nosili su bukete cveća, ali nisam, iskren da budem, zagledao da li su se tamo uputili. Pretpostavljam da jesu pošto je juče bilo venčanje, ali nikakve gungule nije bilo. Nije se čula nikakva muzika, valjda bi barem bilo trubača ako ništa drugo. A Katarinu i Gobelju često vidim kada prođu automobilom – rekao je Katarinin komšija u obližnjem kafiću.

Katarina Grujić, Marko Gobeljić
foto: printscreen paparaco lov, Kurir

– Ništa nisam čula, moram da vam priznam, a radila sam juče. Verovatno su se samo pokupili i otišli, videla sam u novinama da su se venčali u Čeneju. Inače Katarinu često sretnem, svrati ovde kod nas, vrlo je fina i lepo vaspitana devojka – ističe Kaćina komšinica iz obližnje prodavnice.

Dok nam je gospođa u radnji brze hrane koja se nalazi u okviru njegove zgrade rekla da fudbalera nije srela danas, njegova komšinica je bila rečitija.

– Nisam videla Marka danas, a baš sam dva puta izlazila nekim poslom. Ne mogu sa sigurnošću da vam kažem da se nešto dešavalo juče, ali jesam čula neku galamu u zgradi, smeh i graja, moguće je da su tada krenuli na venčanje, to je kratko trajalo, brzo su izašli napolje – kaže Gobeljina komšinica.

Katarina Grujić, Marko Gobeljić
foto: Kurir, Printscreen/Instagram

Kurir.rs/I.B/24sedam

Bonus video:

00:14

ISPLIVAO SNIMAK SA TRUDNIČKIM STOMAKOM: Katarina Grujić peva i đuska u 5. mesecu, oduševila na mrežama! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track