HAOS NA SVADBI: Otkrivamo detalje proslave Kaće i Gobelje! Vikali na svatove zbog objavljenih fotki, cena burmi će vas ŠOKIRATI!
Foto: Kurir, Printscreen Paparaco Lov, Printscreen/Instagram

skandal

HAOS NA SVADBI: Otkrivamo detalje proslave Kaće i Gobelje! Vikali na svatove zbog objavljenih fotki, cena burmi će vas ŠOKIRATI!

Stars -

Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić u ponedeljak su se tajno venčali, a svojim gostima su čak zabranili korišćenje mobilnih telefona da fotografije sa slavlja ne bi dospele u javnost.

Ipak, to se dogodilo, zbog čega je nastao haos na salašu Nataše Bekvalac u Čeneju, gde je venčanje bilo organizovano.

Katarina Grujić, Marko Gobeljić
foto: Kurir, Printscreen Paparaco Lov

Fotografije su se u jednom trenutku pojavile na Instagramu, a kada su mladenci to videli, napali su svatove i naredili da ih odmah obrišu. Oni su sve organizovali u tajnosti, jer su ekskluzivne fotografije ustupili jednom magazinu. Inače, svadba je bila organizovana za 50 ljudi. Fudbaler i pevačica nisu štedeli, a kako navode izvori, sve ih je koštalo oko 20.000 evra. Imanje im je Bekvalčeva ustupila za 700 evra, iako je prava cena 1.000 evra, ali su bili široke ruke kada su plaćali dekoraciju, hranu, piće i garderobu.

Katarina Grujić
foto: Kurir

Prisutne goste zabavljala je Kaćina koleginica, a od juče i kuma Andreana Čekić, koja je bila jedna od najveselijih gostiju na svadbi. Od poznatih, pozivnice su dobile i Anastasija Ražnatović i Aleksandra Mladenović, kao i golman Crvene zvezde Milan Borjan sa suprugom Snežanom.

Katarina Grujić
foto: Printscreen

Trudna pevačica za ovu priliku nije obukla venčanicu, već cvetnu haljinu. Mladenci nisu žalili novca ni za burme, pa su tako izabrali prstenje od žutog zlata najpoznatije juvelirske kuće na svetu "Kartije", čija je cena 1.150 evra.

Katarina Grujić, Marko Gobeljić
foto: Nikola Anđić

Ekipa Kurira posetila je jutro posle svadbenog veselja salaš u Čeneju, na kom su još bili prisutni mladenci i članovi najuže porodice. Kada smo došli, nismo zatekli ništa što bi ukazivalo da je samo dan ranije ovde održano luksuzno slavlje. Primetili smo nekoliko parkiranih automobila, kao i čuvara imanja, koji nam nije dozvolio pristup. Ipak, mi smo ostali uporni, pa smo konačno, oko podneva, u koloni vozila fotografisali mladi bračni par, koji nije bio oduševljen što nas vidi. Oni su se nalazili u belom luksuznom "mercedesu", a kada su nas primetili, iz automobila je izašao Gobeljić, dok je pevačica, kamuflirana velikim sunčanim naočarima, ostala u autu, nervozno gledajući u telefon.

Marko Gobeljić
foto: Kurir

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:34

ALE, ALE, ALEO, GOBELJA SE VERIO: Katarina Grujić dobila PRSTEN, pa pevala na uvce NAVIJAČKE PESME vereniku u transu! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track