Najnovije vesti

IVANA SELAKOV ZA KURIR POSLE SKANDALA SA DUETOM I LUKASOVIH UVREDA: Neću da se mešam s ljudima kojima je MULJ prirodno stanište!
Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

TVRDI DA JE PLATILA SVE TROŠKOVE PESAMA

IVANA SELAKOV ZA KURIR POSLE SKANDALA SA DUETOM I LUKASOVIH UVREDA: Neću da se mešam s ljudima kojima je MULJ prirodno stanište!

Stars

Ivana Selakov i Aca Lukas posvađali su se samo dan nakon objavljivanja dueta "Svatovi", a pevačica je sve iznela javno, na svom Instagram profilu.

Aca Lukas, Ivana Selakov
foto: Kurir

Naime, Ivana Selakov i Aca Lukas objavili su duetsku numeru "Svatovi", koja je, međutim, nakon svega 24 sata uklonjena sa Jutjuba.

Pevačica se do sada samo jednom oglasila, i to na svom Instagram profilu, a sada je progovorila ekskluzivno za Kurir i detaljnije objasnila zbog čega je nastao čitav skandal.

Ivana Selakov
foto: Kurir televizija

- Nikada nisam bila deo estradnog mulja i skandala i ne želim da se petljam s ljudima kojima je to prirodno stanište. Svoju karijeru sam gradila pošteno i sama, i zbog toga sam ponosna. Da sam htela da budem po žutoj štampi, uradila bih to ranije. Porodična sam žena koja svoju firmu godinama vodi sama, bez pomoći raznih menadžera, finansijera, sponzora.

Išla sam srcem, tj. muzika je bila moj jedini pokretač sve ove godine, da snimam duete s Lukasom, jer sam smatrala da tu postoji jedna lepa muzička energija, na kraju krajeva, Lukas je tako isto mislio, pa je pristao da snimimo čak četiri dueta (da nešto nije štimalo, sigurno ne bi pristao na sve ove saradnje).

Ivana Selakov
foto: Printskrin/Premijera

Ja sam čista, pravno i moralno. Platila sam apsolutno sve troškove oko pesama "Daleko si", "Omaklo mi se" i "Svatovi" (kompozitora, tekstopisca, aranžere, spotove... sve sam platila sama), za šta imam i svedoke, a i napismeno. Aca Lukas mi apsolutno nikada nije tražio ni dinar za učestvovanje u ovim projektima (ideje su mu se dopadale i pristao je na prvu), niti sam ja njemu išta tražila, osim da bude profesionalan i da se pojavi na dogovoreno vreme u studiju i na snimanju.

Što se autorskih prava tiče, za pesmu "Svatovi" sam dobila prava od autora, da sam ja vlasnik fonograma i da meni pripadaju sva prava. Kao što rekoh, pravno sam čista i stoga bih zamolila da se moje ime više ne povlači u negativnom kontekstu, jer svi koji me poznaju znaju da radim na najpošteniji način ceo život - rekla nam je Ivana.

Aca Lukas, Ivana Selakov
foto: Damir Dervišagić, Profimedia

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

IVANA SELAKOV O MOMENTU KADA JE SAZNALA DA JE POGINUO DARKO RADOVANOVIĆ
02:42

IVANA SELAKOV O MOMENTU KADA JE SAZNALA DA JE POGINUO DARKO RADOVANOVIĆ

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja