ŠABAN I DŽEJ SU PEVALI DOK SU BOMBE PADALE, A TI NISI BILA U ZEMLJI! Ruleta iznervirala Tinska, evo šta joj je poručio ZA KURIR!
Foto: Damir Dervišagić

odgovorio joj

ŠABAN I DŽEJ SU PEVALI DOK SU BOMBE PADALE, A TI NISI BILA U ZEMLJI! Ruleta iznervirala Tinska, evo šta joj je poručio ZA KURIR!

Stars -

Zoran Jagodić Rule, kum pokojnog Džeja Ramadanovskog, oglasio se za Kurir nakon izjave Jelene Tinske, koja smatra da pokojni pevač kao i šaban Šailić ne zaslužuju da počivaju u Aleji zaslužnih građana. Po njegovom mišljenju Džej, Šaban, Predrag Živković Tozovac, Cune Gojković su sahranjeni baš tamo gde i treba da budu, a osvrnuo se i na Jeleninog pokojnog oca.

Jelena Tinska
foto: Damir Dervišagić

Nekadašnja balerina je za medije izjavila da Šabanu Šauliću nije mesto pored Ive Andrića i da je Džej Ramadanovski šibicar kome tu nije mesto i da bi trebalo da se napravi estradno groblje.

aleja zaslužnih građana, Džej Ramadanovski
foto: Dado Đilas, Dragana Udovičić

- Lanetu skidam kapu što nije želeo da bude sahranjen u Aleji sa šibicarima i kriminalcima. Tamo je puno takvih. Sa moje tačke gledišta, tamo treba da počiva Tito, pa vi vidite. Treba da budu ljudi koji nisu krimosi. Za pevače neka naprave posebno estradno groblje. Neka idu tamo neka ih sahranjuju, a ne u Aleju. Pa jel vi vidite da je tu Ivo Andrić, a odmah pored njega Šaban Šaulić?! Čekajte ljudi, ima li to smisla?! - samo je deo Tinskine izjave.

Džej Ramadanovski, Zoran Jagodić Rule
foto: Damir Dervišagić

- Oni su tamo sahranjeni zasluženo i to ne bih dovodio u pitanje. Cenim Jelenu i njenog roditelja, ali ne znam zašto ovako komentariše. Šaban i Džej su naši umetnici i ambasadori, imaju oni mnoge svoje zasluge. Oni su bili naša dva najjača pevača - ističe kum pokojnog ramadanovskog i nastavlja:

- Jelenu mogu da pitam dok su Džej i Šaban pevali na Brankovom mostu za vreme bombardovanja, pesmom protiv bombe, šta je ona radila? Ne sećam je sa sa mosta, mislim da je čak u to vreme bila i van granica naše zemlje. Njen pokojni otac, koliko se ja sećam, bio je reditelj, pa i on je sahranjen u Aleji. Nedavno su mi bili gosti iz Njujorka koje sam odveo tamo, pored njih dvojice tamo su sahranjeni i Cune i Tozovac, ne razumem što to njoj smeta?! - rekao je Zoran Jagodić Rule.

Džej Ramadanovski, Zoran Jagodić Rule
foto: Dragan Kadić

kurir.rs/ Ana Denda

Bonus video:

03:08

EKSKLUZIVNI SNIMCI SA GLAMUROZNE PROSLAVE ROĐENDANA DIDI DŽEJ: Želim da večeram sa MADONOM, vreme je da me svi sa BALKANA podrže!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track