ARKANU SAM REKAO DA JE GEJ, HARISU SAM PI*AO U VISKI! Šok ispovest sina MARINE TUCAKOVIĆ: Laća progovorio o majci, JK i CECI!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

BEZ DLAKE NA JEZIKU

ARKANU SAM REKAO DA JE GEJ, HARISU SAM PI*AO U VISKI! Šok ispovest sina MARINE TUCAKOVIĆ: Laća progovorio o majci, JK i CECI!

Stars -

Milan Laća Radulović, sin Marine Tucaković, retko govori za medije ali je u jednom intervjuu otvorio dušu i opisao kako je izgledalo njegovo detinjstvo, šta je radio kad mu se majka razbolela. Progovorio je i o najvećim imenima srpske estrade i kakvo je njegvo iskustvo sa njima.

Milan Laća Radulović
foto: Instagram

Na početku je ispričao kako je došlo do toga da mu nadimak bude Laća.

"Roditelji su mi pričali kako je to toga došlo. Zovem se Milan, 1986. godište, dete sa Vračara… Nerviralo me ime. Nisam bio ni Nikola, ni Luka, ni Stefana. I samo sam jedan dan došao i rekao – zovite me Laća", rekao je on.

Nije, ističe, želeo da se bavi muzikom i da bude tekstopisac.

"Još kao klinac sam lepo pisao, imao sam talenta. Ali sam bio oduvek ugrožen u toj kući. To su bile devedesete, gomila pesama, hiperprodukcija, dolazili su da se malo uvlače. To je bila gungula ljudi. I tad sam govorio da nema šanse da budem muzičar i tekstopisac. Ceo taj cirkus koji se dešavao u kući, em ja prgavo dete", kaže Laća.

Kako kaže, mama je htela da bude lekar, a tata je bio u fazonu nek dete bude šta hoće.

"Mene je film interesovao dosta. Hteo sam onda filozofiju pa lingvistiku i na kraju sam završio na filmu. Diplomirao sam režiju. E onda sam shvatio, pošto sam samo filmom hteo da se bavim a ne spotovima i reklamama, da ja to u ovoj zemlji ne mogu da radim. Onda sam razmišljao da odem u Francusku ali ništa se od toga nije desilo", ispričao je Laća.

Marina Tucaković
foto: Printscreen/K1

O tome kako je izgledalo tih godina kada je, kako je sam rekao, u njegovoj kući bio haos, Laća kaže:

"Pravi se slava, dođe pokojni Badža (Radovan Stojičić, nekadašnji general policije), dođe Ceca, dođe neko iz obaveštajne službe. Onda se pojavi pijani komšija sa harmonikom. I tako...", priseća se Laća.

Bilo je tu i neverovatnih stvari koje su se događale.

"Haris Džinović je stalno bio drka*ija. Stalno se nešto bunio. E, njemu sam pišao u viski. Onda sećam se bio je neki biznis plan da se ide u Hamburg, sa nemačkom izdavačkom kućom, da se prodaju pesme. Došao čovek i ostavio tašnu i kao neće deca. Mama rekla – ma bolje vi sklonite nju. Nije sklonio, burazer i ja otvorili tašnu, crtali mu Hitlerove brkove na pasošu, iscepali karte. I propade posao", prisetio se Laća.

Umeo je on kao dete svašta i da "lane" pa je tako imao zanimljiv razgovor sa Željkom Ražnatovićem Arkanom.

"U to vreme se Ceca zabavljala sa Arkanom. I sad treba Arkan da dođe u kuću a ja pojma nemam i odem kod komšinice. I ta komšinica meni – on je bio ratni zločinac, bio je u Erdutu, bio ovamo, bio onamo. A ja dete, sve pamtim. On dođe a ja mu kažem – ti si ratni zločinac, krao si belu tehniku, ubijao si ljude. I na kraju mu kažem - ped*ru.

Željko Ražnatović Arkan
foto: Screenshot youtube/Mladjen

- Ne, ti si ped*r!, uzvrati on meni.

Arkan je imao skroz OK odnos sa decom. Rekli su mi da sam bio jedini čovek koji je smeo da mu kaže da je ped*r.", kaže Laća.

Iako je tvrdio da se neće baviti pisanjem tekstova ističe kako je učestvovao u pisanju pojedinih pesama.

"Radio sam Severinin album onaj što je Brega (Goran Bregović). To smo radili Ljilja Jorgovanović, mama, Brega i ja. Radio sam Čolin tekst za pesmu - 'Sto puta'. To mi je jedan od omiljenih. Definitvno najveći hit koji sam sa kevom radio je pesma Dare Bubamare 'Galama'. Za Karleušu je bilo dosta toga. Bila su to neka moja ludila na nekim supstancama iz tog doba, verovatno. Nisam hteo da se potpisujem ne zato što je to meni treš, nego nisam hteo time da se bavim", rekao je Laća.

Definitivnu odluku o tome da će se ipak tim poslom baviti i da će obnarodovati javno da piše tekstove je doneo kada se Marina Tucaković razbolela.

Govoreći o tom periodu kada se majka razbolela, Laća kaže da je u najtežim trenucima bio sa njom na onkologiji.

"Kada je bila na onkologiji ja sam sa njom spavao u tom apartmanu u kom je bila. Ona je tad bila u kritičnom stanju. Kupio sam dušek i spavao na podu", rekao je on prošle godine u emisji "Nešto drugačije."

Milan Laća Radulović
foto: Printscreen Youtube

Na pitanje u kakvim je odnosima sada sa Jelenom Karleušom i Cecom, Laća kaže:

Svetlana Cecca Ražnatović, Jelena Karleuša
foto: Stefan Stojanović, Kurir

"Sa Jelenom imam odličan odnos. Sa Cecom nisam u kontaktu."

Ističe da jedino sa kim sebe ne vidi u nekoj poslovnoj saradnji je Dragana Mirković.

"Mislim da se ne bih tu pronašao. Nekako to – “kroz šljivike i livade”…", kaže Laća.

Govoreći o koroni i karantinu Laća kaže da mu je on prijao.

"Karantin mi je prijao, ali mi nije prijao jer je to ukidanje slobode a meni je mozak ionako haotičan i puca. Kad kažem puca to znači da puca od besa, informacija. Puca od toga da se bavi politikom, da se bavi socijalnim pitanjima. Kad uzmem bilo šta da radim, ja to radim do kraja. Sem seksa verovatno… Šalim se", rekao je Laća.

Marina Tucaković, Milan Laća Radulović
foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

01:28

SNEŽANA ĐURIŠIĆ VAŽI ZA NAJSKUPLJU NA ESTRADI! Svi se OTIMAJU oko nje, a sad progovorila šta misli o HONORARU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track