LOVA NA LOVU IDE, POZNATI SE BACILI NA NEKRETNINE! Kupuju stanove, iznajmljuju vile i grade HOTELE, evo kako vode biznis!
Foto: Shutterstock, Damir Dervišagić, Stefan Stojanović, ATA images

prave pare

LOVA NA LOVU IDE, POZNATI SE BACILI NA NEKRETNINE! Kupuju stanove, iznajmljuju vile i grade HOTELE, evo kako vode biznis!

Stars -

Pevačica Nataša Bekvalac pored pevanja, novac zarađuje i od iznamljivanja vile u Čeneju kod Novog Sada.

Mnoge njene kolege takođe se bave izdavanjem nekretnina, pa samo iz godine u godinu uvećavaju soje bogatstvo.

Katarina Grujić, Nataša Bekvalac, imanje, Čenej
foto: Printscreen/Instagram/22house, Kurir

Folker Marko Bulat i njegova supruga Marija mogu sasvim pristojno da žive samo od izdavanja. Marija je, prema pisanjima, u nasledstvo dobila jednu benzinsku pumpu koju izdaje za 5.000 evra mesečno. Nhih dvoje zarađuju i od dva lokala koja su na Markovo ime, što im donosi još 1.200 evra.

Marko Bulat
foto: Ana Paunković

Alen Islamović, uz pevanje, ali i uzgajanje lešnika, izdaje apartmane u rodnom Bihaću. Za njegovog šefa u "Bijelom dugmetu", Gorana Bregovića, priča se da ima samo u Beogradu više od 15 nekretnina, uz one u Parizu, Perastu, Istanbulu...

Nada Topčagić poseduje stan u strogom centru Beograda, kuću u Kaluđerovini na Crnogorskom primorju, vikendice na Tari i u Starim Banovcima, vilu na Vračaru i još nekoliko nekretnina u centru srpske prestonice. Procenjuje se da samo od izdavanja mesečno prihoduje oko 10.000 evra, od čega 2.000 dobija za rentiranje kuće na Vračaru.

Nada Topčagić
foto: ATA Images

Šuška se da na teritoriji ove beogradske opštine Vesna Zmijanac ima četiri stana, od kojih izdaje dva.

Dara Bubamara je rano počela da ulaže u nekretnine, a u Novom Sadu izdaje garsonjeru.

Dara Bubamara
foto: Zorana Jevtić

Dino Merlin je godinama unazad rentirao diplomatama vilu u Sarajevu. Viki Miljković i njen suprug Dragan Tašković Taške su svojevremenu kupili jednu zgradu u Nemačkoj, renovirali je i posvetili se izdavanju stanova. U Beogradu na vodi njih dvoje su takođe kupili tri stana, u jednom žive, a dva izdaju.

Miloš Bojanić je prvo oglasio na prodaju vilu na obroncima Fruške gore, ali je, ipak, odlučio da ne žuri, pa je trenutno izdaje. Folker je još osamdesetih sagradio kuću u Baošićima koja je pretvorena u mini-hotel.

Poznato je koliko Boku Kotorsku voli Emir Kusturica, koji je odavno odabrao Herceg Novi za ovu vrstu biznisa.

Emir Kusturica
foto: Profimedia

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:36

Nataša Bekvalac otkrila kroz kakve STRAŠNE trenutke prolazi zbog POROKA! Razgolila celu sebe

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track