GRAND ĆE PROFITIRATI, OČEKUJEMO VELIKI ŠOU KAD CECA DOĐE! Mili za KURIR otkriva da li je bilo KONFLIKTA između produkcije i JK!
Foto: Darmir Dervisagic, Ana Paunković

srećan

GRAND ĆE PROFITIRATI, OČEKUJEMO VELIKI ŠOU KAD CECA DOĐE! Mili za KURIR otkriva da li je bilo KONFLIKTA između produkcije i JK!

Stars -

Jelena Karleuša više neće biti član žirija u "Zvezdama Granda", a na njeno mesto dolazi Svetlana Ceca Ražnatović.

Svetlana Raznatovic, suđenje, Kataniceva
foto: Stefan Stojanović MONDO

Jedan od članova žirija, ali i produkcije Aleksandar Milić poznatiji kao Mili oglasio se i za Kurir otkrio da li ga raduje promena u sastavu stručnog žirija.

Aleksandar Milić Mili
foto: Kurir televizija

- Iskreno, moram da kažem da se radujem tome. Ceca je moj saradnik preko 20 godina, devet albuma smo zajedno napravili. Mislim da je takvoj zvezdi mesto u žiriju, i mislim da ćemo mi kao Grand definitivno da profitiramo od toga. Očekujem da će sada da bude veliki šou kada ona dođe. Naš cilj je da kredibilitet šoua konstantno raste. Jelena je to sve radila na svoj način i doprinela je jako puno u takmičenju. Nije ona poljuljala kredibilitet Granda, bila je savršen saradnik i mnogo se trudila oko toga. Ovo je sada jedan drugačiji put. Ja sam i sa Cecom i sa Karleušom u dobrim odnsosima. Između Jelene i produkcije nije došlo ni do kakvog konflikta, mi kao produkcija smo se zahvalili Jeleni na svemu i kod nas je uvek dobrodošla. Ova promena je stvar poslovne politike - rekao je Mili.

Jelena Karleuša, JK, Intervju
foto: Damir Dervišagić

kurir.rs/ Ana Denda

Bonus video:

00:05

OVOLIKO NOVCA ZA CIPELE MOŽE SAMO DA DA JK: Karleuša se pohvalila novim PAPRENO skupim sandalama: Štikla, koža i kristali!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track