NISMO IMALI SASTANAK NA KOM SU NAM ZVANIČNO SAOPŠTILI ODLUKU! Voja Nedeljković otkrio da li je IZNENAĐEN odlaskom KARLEUŠE iz ZG!
Foto: Sonja Spasić, Damir Dervišagić

ISKRENO

NISMO IMALI SASTANAK NA KOM SU NAM ZVANIČNO SAOPŠTILI ODLUKU! Voja Nedeljković otkrio da li je IZNENAĐEN odlaskom KARLEUŠE iz ZG!

Stars -

Danas je u domaćim medijima kao bomba odjeknula vest da će u novoj sezoni muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", pevačicu Jelenu Karleušu zameniti njena ljuta rivalka, pevačica Svetlana Ceca Ražnatović.

Saša Popović, Jelena Karleuša, Ceca Ražnatović
foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković

Povodom ovoga, oglasio se i voditelj emisije Voja Nedeljković.

– Ja ne mogu nešto posebno o tome da pričam jer mi još uvek nismo imali zvanično sastanak gde će nam saopštiti odluku. Video sam da je izdato saopštenje, ali ne bih ulazio u to. Što se mene tiče, svejedno mi je, ja sam već 30 godina u ovom poslu, radim sa svima i svako je dobrodošao – rekao je Voja.

Voja Nedeljković
foto: Printscreen

Podsetimo, Grand produkcija saopštila je danas da u predstojećoj sezoni “Zvezda Granda” više neće biti Jelena, nego Ceca, što je izazvalo veliku pažnju i šok javnosti. Kako kažu iz Grand produkcije, sigurni su da će Cecina sjajna muzička karijera, iskustvo i znanje koje ima biti vetar u leđa novim učesnicima u ovom takmičarskom šou programu.

– Dosadašnjoj članici žirija Jeleni Karleuši smo zahvalni na dugododišnjoj saradnji na ovom projektu i svemu što je uradila za učesnike, a Grand produkcija ostaje kuća u kojoj je Jelena uvek dobrodošla – saopštili su iz ove produkcijske kuće.

Svetalan Ceca Ražnatović, Jelena Karleuša
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/S.M./24sedam

Bonus video:

00:29

CECA LESKOVČANE OČARALA ŠLICEM DO KUKA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track