SEVERINA PEVA TOMPSONA NA KONCERTU: Nastao novi haos na društvenim mrežama zbog numere OSVEDOČENOG USTAŠE!
Foto: Beta Miroslav Lelas, Damir Dervišagić

nastavlja sa provokacijama

SEVERINA PEVA TOMPSONA NA KONCERTU: Nastao novi haos na društvenim mrežama zbog numere OSVEDOČENOG USTAŠE!

Stars -

Svakim danom u javnost isplivavaju novi Severinini kompromitujući snimci na kojima, umesto svojih hitova, na nastupima peva pesme sa nacionalističkim prizvukom, a za koje mnogi smatraju da predstavljaju otvorenu provokaciju na račun Srbije i srpskog naroda.

Severina Kojić
foto: ATA images

Tako se samo nekoliko dana nakon snimka sa koncerta u Crnoj Gori, na kojem je javno podržala Crnogorce i poručila im "da niko ne sme da ih dira", na internetu pojavio novi snimak s njenog koncerta na kom hrvatska pevačica svojim fanovima peva pesmu osvedočenog srpskog srbomrsca Marka Perkovića Tompsona "Lijepa li si".

- Oj, Zagoro, lijepa li si, Slavonijo, zlatna ti si, Herceg-Bosno, srce ponosno, Dalmacijo, more moje, jedna duša a nas dvoje, pozdrav, Liko, Velebita diko, lijepa li si - glase stihovi ove pesme koji su opet zapalile društvene mreže, pa još glasnije pokrenuli priču da se Severini zabrani ulazak u Srbiju.

- Kad misliš da ne može gore i niže, Severina te demantuje! Sada posle podrške Crnogorcima peva pesmu ustaše Tompsona! Seve je toliko ljuta na Srbiju u poslednje vreme da to nije normalno - glasili su samo neki od komentara na račun ovog snimka.

Inače, Tompson je u našoj javnosti najpoznatiji po tome što je praktično oživeo ustaški pozdrav "Za dom spremni", pa su njegovi koncerti zabranjeni širom Evrope zbog propagiranja nacističke ideologije.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Severininom PR službom, ali nam niko nije odgovorio.

Severina, Severina Kojić
foto: ATA Images

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:14

SEVERINA SE PROSULA ZA MEDALJU NA KONCERTU! Pogledajte kako se saplela i tresnula koliko je teška na bini!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track