00:18

KAJA U ISTOM TRENUTKO SLOMLJENA I PONOSNA: Ispratila ćerku Nikolinu u BELI SVET pa se od nje oprostila potresnim rečima (VIDEO)

ponosna

KAJA U ISTOM TRENUTKU SLOMLJENA I PONOSNA: Ispratila ćerku Nikolinu u BELI SVET pa se od nje oprostila potresnim rečima (VIDEO)

Stars -

Pevačica Kaja Ostojić ne krije da joj je ćerka Nikolina njen najveći ponos. Pevačici, koja je veoma vezana za ćerku, veoma je teško palo što mora svoju jedinicu da isprati u beli svet.

Nikolina, sudeći po objavi na Instagramu, odlazi na studije u Ameriku, a Kaja se od ćerke oprostila emotivnom porukom na Instagramu.

"Srećan put, bebo. Ti si neko ko ostvaruje snove! I tvoje i moje srce. Zagrli život, zagrli sunce i ceo svet je tvoj. Voli te mama najviše na svetu", napisala je Kaja uz video.

Kaja Ostojić
foto: Printscreen

Podsetimo, Kaja je sa prvim mužem Nikolom Dragojlovićem uplovila u vezu u četvrtom razredu gimnazije, a sa 18 godina je ostala u drugom stanju, pa je školu vanredno završila. Njeni roditelji nisu podržavali vezu sa Nikolom jer im nije bilo pravo to što njihova ćerka nije završila školu i što je veoma mlada ostala trudna.

00:18

KAJA U ISTOM TRENUTKO SLOMLJENA I PONOSNA: Ispratila ćerku Nikolinu u BELI SVET pa se od nje oprostila potresnim rečima (VIDEO)

kurir.rs

Bonus video:

00:42

KAJA OTKRILA TAJNU SVOG USPEHA: Svaki pevač ovo mora da zna!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track