DA LI JE MOGUĆE DA VESNA DEDIĆ IMA ĆERKU OVIH GODINA? Gazi 6. deceniju, izgleda mladoliko, a njena mezimica ZAVRŠAVA FAKULTET!
Foto: Damir Dervišagić

OČUVANA

DA LI JE MOGUĆE DA VESNA DEDIĆ IMA ĆERKU OVIH GODINA? Gazi 6. deceniju, izgleda mladoliko, a njena mezimica ZAVRŠAVA FAKULTET!

Stars -

Vesna Dedić je srpska književnica, novinarka, voditeljka, urednica i scenarista, gazi šestu deceniju i niko ne veruje da ima ćerku koja završava studije u Holandiji.

Njena ćerka Lenka je napunila 20. godina i već nekoliko godina živi u inostranstvu gde i studira,a Vesna izgleda toliko mladoliko da mnogi ostanu u čudu kada čuju koliko njena ćerka ima godina.

Vesna je 1995. godine upoznala Srđana Milojevića na diplomskoj žurki njene najbolje drugarice. Posle šest meseci poznanstva mu je dozvolila da je poljubi i odmah su počeli da žive zajedno. Deset godina su bili u braku, a 11. januara 2001. godine su postali roditelji devojčice. Kada ju je Vesna prvi put uzela u ruke, na televiziji je počeo dokumentarac o Lenki Dunđerski pa su joj dali ovo ime. Ona je po karakteru isti otac, a interesuje se za umetnost kao majka.

Vesna Dedić
foto: Mondo

- Lenka je dobila stipendiju. Mnogo mi nedostaje. Ćerka mi je zabranila da pričam o njoj, ali mogu da kažem da sam zaista zadovoljna majka - iskreno je rekla za domaće medije svojevremeno Vesna.

- Lenkinih saveta se bespogovorno pridržavam, od izbora muzike i šminke do životnih i poslovnih. Moje iskustvo i njen osećaj za trenutak i duh vremena u kojem živimo daje veoma dobre rezultate. Nikada nijedna tema u našem odnosu nije bila tabu, a ljubav prema partneru, porodici, prijateljima i poslu najčešće su teme naših razgovora. Radije pričamo o tome nego o učenju i modi – rekla je Dedićeva svojevremeno za domaće medije.

Vesna Dedić
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:49

SUTRA TATA PUTUJE! Emotivan snimak Mikija Đuričića sa ĆERKICOM i suprugom pred ULAZAK u Zadrugu 5 raznežio MNOGE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja