MINI VRBAŠKI OŽENJENI FUDBALER ŠALJE PORUKE! Rijaliti zavodnica očarala Lolu Smiljanića, ostavio joj je i JAVAN komentar! (FOTO)
Foto: Printscreen, Nemanja Nikolić

NE SPREČAVA GA ŠTO IMA ŽENU

MINI VRBAŠKI OŽENJENI FUDBALER ŠALJE PORUKE! Rijaliti zavodnica očarala Lolu Smiljanića, ostavio joj je i JAVAN komentar! (FOTO)

Stars -

Mina Vrbaški, rijaliti učesnica, važi za jednu od najfatalnijih devojaka, pa ne čudi što u svojim redovima ima mnogobrojne udvarače - kako one koji nisu poznati javnosti, tako i ona zvučna imena.

Na Minu je sada navodno bacio oko i poznati fudbaler Milan Lola Smiljanić, čije su ljubavne afere s poznatim i atraktivnim damama godinama unazad ispunjavale stranice domaćih tabloida. Smiljanić, inače fudbaler Partizana, ne prestaje da se navodno udvara atraktivnoj zadrugarki uprkos tome što je oženjen.

Mina Vrbaški
foto: Nemanja Nikolić

Lola navodno na Instagramu neprestano šalje Mini poruke, iako odgovora nema. Smiljanić ne propušta priliku da se dodvori Mini, te joj često reaguje na storije na Instagramu, šalje srca, ali i komplimente.

Milan Lola Smiljanić, Lola Smiljanić
foto: Dragana Udovičić

"Preslatka si", navodno je samo jedna od mnogobrojnih poruka, na koju je Mina, uprkos njegovim naporima da joj privuče pažnju, ostala nema.

Ispod jedne Minine fotografije ostavio joj je komentar: "Slatkiš mali" i ponovo ostao uskraćen za njen odgovor.

Mina Vrbaški
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ/Pink.rs

Bonus video:

01:07

ŠOK DETALJ IZ ŽIVOTA MINE KOSTIĆ! U snu joj se javio GLAS i UKAZAO se put ka MANASTIRU: Odmah sam otišla! To je bila poruka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja