03:52

BIĆE PAKLENO! Rijaliti učesnici na samom početku ulaze u LAVIRINT, a 60 takmičara moraće da se OTIMA oko mesta za SPAVANJE!

NEMA KREVETA ZA SVE

BIĆE PAKLENO! Rijaliti učesnici na samom početku ulaze u LAVIRINT, a 60 takmičara moraće da se OTIMA oko mesta za SPAVANJE!

Rijaliti -

Željko Mitrović obratio se gledaocima pred početak rijaliti šou programa "Zadruga 5". On je otkrio da će se učesnici ove godine na samom početku pomenutog projekta boriti za svoj krevet u rijalitiju.

Mitrović kaže kako će u petu sezonu ući čak 60, takmičara, od kojih su neki dobro poznata lica, koja su već učestvovala u "Zadruzu", ali ima i onih novih, koje će gledaoci tek upoznati.

Zadruga 5
foto: Damir Dervišagić, Shutterstock/WhiteBarbie

Prva igrica sa kojom će se susresti, biće, kako je naveo vlasnik Pink televizije "Lavirint", a u zavisnosti od toga kako će se snaći u pomenutoj igrici, učesnici će sebi obezbediti krevet u Beloj kući, dok će ostati morati da smisle neka "alternativna" rešenja za spavanje.

Da podsetimo, Željko Mitrović je u jednom od svojih obraćanja rekao kako je peta sezona ujedno i poslednja sezona "Zadruge". A među takmičarima koje će gledaoci gledati u borbi za prvo mesto biće Fran Pujas, Maja Marinković i njen otac Taki, Denis Dejm, Miki Đuričić, Aleksandar Saša Todorović, Marijana Zonjić i mnogi drugi.

1 / 11 Foto: ATA images

Kurir.rs/K.Đ/Blic

Bonus video:

00:40

JANJUŠ OBJAVIO SNIMAK SA ENOM IZ KREVETA! Rijaliti igrač izbrisao Maju kao gumicom i otišao na PUTOVANJE sa BIVŠOM ŽENOM! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track