UPOZNAJTE ZORANA ŠIJANA! Mirko objavio prvu FOTKU SINA, objavom raznežio sve, pratioci samo komentarišu: Biće lep na deku i baku
Foto: Printscreen/Instagram

mali šijan

UPOZNAJTE ZORANA ŠIJANA! Mirko objavio prvu FOTKU SINA, objavom raznežio sve, pratioci samo komentarišu: Biće lep na deku i baku

Stars -

Sin proslavljene pevačice Goce Božinovske, Mirko Šijan i njegova izabranica Bojana Rodić početkom meseca postali su roditelji prvi put.

Oni su dobili sina kome su dali ime po Mirkovom pokojnom ocu Zoranu Šijanu.

Mirko Šijan
foto: Printscreen

Njih dvoje svakodnevno uživa u roditeljstvu, a porodične momente iz doma u Surčinu neretko objavljuju na društvenim mrežama. Iako do sada nisu želeli da pokazuju lice deteta, Mirko je sada na Instagramu prvi put objavio sliku naslednika i pokazao kako izgleda.

"Zoran Šijan", kratko i jasno je napisao Mirko u opisu slike, dok su se komentari ispod objave samo nizali.

Mirko Šijan
foto: Printscreen

"Presladak je", "Med medeni", Kako sam lep dečak", "Biće na deku i baku lep", pisali su njegovi pratioce.

Inače, Božinovska je izjavila da su se njen sin i snajka odlično snašli u ulozi roditelja, te je istakla da joj se čini kao da im nije prvo dete.

"Mirko i Bojana bi voleli da imaju mušku decu, ali ja bih da imaju i poneku devojčicu. Ma samo da je što više dece i mi ćemo biti srećni. Iznenađena sam pozitivno kako se Mirko i Bojana snalaze, kao da im nije prvo dete. Sve znaju da rade", rekla je Goca.

Bojana Rodić, Goca Božinovska
foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:15

SESTRE RODIĆ NA OKUPU! Slavilo se uz TRUBAČE, svi gledali u minić Bogdane Ražnatović, a sa njima se veselio i MIRKO ŠIJAN!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track