Najnovije vesti

Miloš Bojanić prodaje kuću u Ruhotini
03:11

Miloš Bojanić prodaje kuću u Ruhotini

nekretnine

GRADI APARTMANE NA MORU, A EVO GDE PRODAJE KUĆU ZA 70.000 €! Bojanić je u vilu uložio mnogo, ali mu više ne treba! (FOTO/VIDEO)

Stars

Miloš Bojanić rođen je u Republici Srpskoj u Ruhotini, gde i dalje ima veliki plac sa kućom, koju sada renovira kako bi je prodao.

Miloš Bojanić, Nekretnine
foto: Nemanja Nikolić, Nebojša Mandić

Prema rečima pevačevog komšije, koji ne želi da mu se objavljuje ime i prezime, pevač za kuću traži 70.000 evra, a prethodnih meseci je i ulagao u nju da bi mogao da joj podigne cenu.

Miloš Bojanić, Ruhotina
foto: Nemanja Nikolić

Bojanić, kao što je poznato, poseduje veći broj nekretnina na različitim lokacijama, a trenutno je zaokupljem renoviranjem apartmana u Baošićima, u Crnoj Gori. Prepoznatljiv stil koji Miloš preferira u izgradnji svojih objekata zatekao nas je i u Ruhotini gde je pevačeva vila takođe građena u obliku dvorca, baš kao i ona u Sremskoj Kamenici.

Miloš Bojanić, Ruhotina
foto: Nemanja Nikolić

Imanje kuće podeljeno je na dva dela betonskom ogradom. U glavnom delu dvorišta, gde se nalazi i kuća, sve je pokošeno i sređeno, dok je drugi neuređen.

Miloš Bojanić, Ruhotina
foto: Nemanja Nikolić

- Bio je on ovde pre nekoliko meseci. Počeo je da sređuje kuću jer je podigao cenu, pa bi što pre da je proda. Koliko sam čuo traži oko 70.000 evra. Mislim da je to puno za ove krajeve, iako je njegova kuća jedna od lepših i većih. Vidite, sve je bilo zapušteno, ovo je nedavno pokošeno, a pre toga bilo je kao i u drugom delu koji se odavde vidi kakav je. Menjao je sve prozore, vidite da i dalje imaju zaštite od plute na njima. Nisu sredili još sve unutra, ali nisu ni završili sa radovima. Slabo ga viđam, ali iskren da budem, ni ja ne živim ovde, nego dolazim dva do tri puta mesečno - ispričao je Milošev komšija.

Miloš Bojanić, Ruhotina
foto: Nemanja Nikolić

Veliko imanje popularnog pevača ograđeno je betonskom kapijom koja na sebi ima crep i dekorativnu ogradu kao i zelenu ulaznu kapiju ispred koje smo sreli komšiju koji nam se predstavio kao Boško Đokić. On kaže da poznaje pevača od kada je bio mali, ali i njegovu porodicu.

Miloš Bojanić, Ruhotina
foto: Nemanja Nikolić

- Miloš Bojanić je dobar kao čovek. Poreklo te familije je dobro. Kao domaćini, ma kao ljudi su veoma karakterni i pošteni, nema šta da kažem za njih loše. Kao dete u uslovima u kojima je živeo bio je srednje nemiran, ne mogu da kažem da je bio baš miran. Prodaje ovu kuću, bio je da je renovira. Ovde povremeno dolazi i Milošev sin Bane Bojanić - ispričao je Boško Đokić.

Miloš Bojanić, Boško Đokić
foto: Nemanja Nikolić

Radovi i u Crnoj Gori: U renoviranje uložio 120.000 evra

Folker je kuću u Baošićima kupio pre više od 30 godina. Pošto je poželeo da sve bude savršeno, nije žalio para kada se upustio u radove.

Zavidne komšije pričaju da je prestao sa radovima jer nema sve građevinske dozvole, međutim pevač je rekao da je sa radovima stao zbog sezone i gostiju koji su došli da se odmore u njegovim apartmanima. Miloš želi posebno da uredi i privatnu plažu, jer na njoj provodi najviše vremena sa unucima kada mu dođu iz Amerike i Kanade. U renoviranje je uložio 120.000 evra.

Miloš Bojanić, kuća na moru
foto: Kurir

kurir.rs/ Ana Denda/ foto: Nemanja Nikolić

Bonus video:

ČLAN GRUPE TAP 011 ŠOKIRAO: Goca Tržan danima ima upalu pluća, najverovatnije je KORONA, a i Ivana leži bolesna (KURIR TELEVIZIJA)
00:40

ČLAN GRUPE TAP 011 ŠOKIRAO: Goca Tržan danima ima upalu pluća, najverovatnije je KORONA, a i Ivana leži bolesna (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja