Najnovije vesti

RAŠINA KUHINJA NA KURIR TELEVIZIJI: Podeliću s publikom tajne pripremanja hrane!
Foto: Kurir

NOVA EMISIJA

RAŠINA KUHINJA NA KURIR TELEVIZIJI: Podeliću s publikom tajne pripremanja hrane!

Stars

Emisija će se emitovati svakog radnog dana od 10.40, počev od ponedeljka, 13. septembra

Uokviru najgledanijeg kulinarskog takmičenja na našim prostorima „Majke i snajke“ nastali su segmenti emisije „Rašina kuhinja“, gde kuvar Raša Vlačić priprema jela koja se tog dana spremaju u emisiji „Majke i snajke“.

Gledaoci će imati priliku da se upoznaju sa modifikovanim receptima u izvedbi jednog uspešnog kulinarskog majstora. Raša je veliki profesionalac u svom zanatu i sa velikim zadovoljstvom će svoje kulinarske veštine i tajne otkriti u svojim emisijama. Namera je da gledaoci zavire u kuhinju profesionalnog kuvara i nauče više o svojim omiljenim jelima, od sarme i bureka do tortilje i lazanja.

Raša pristupa kuvanju sa smislom za humor i šarmom kojim je osvojio i dosadašnje pratioce programa. Iz tog razloga je kuvanje sa Rašom podjednako zabavno i edukativno. Glavni akcenat programa je na tehnici pripreme i majstorskim trikovima koje gledaoci mogu oprobati kod kuće.

Rašina kuhinja
foto: Kurir

- Voleo bih da kroz moje kuvanje gledaoci zavole kulinarstvo i spremanje hrane i da to posmatraju kao jednu vrstu opuštanja, uživanja, kao umetnost, a ne kao obavezu ili opterećenje. Činjenica je da kada čovek radi iz ljubavi i strasti, sve bude lepše, tako je i sa hranom - kaže najpopularniji kuvar na ovim prostorima.

Emisija će prvenstveno biti o kuvanju, ali u njoj ćete čuti i edukativne priče o poreklu hrane, namirnica i začina, za koje gledaoci sigurno nisu čuli. Produkcija na taj način želi da pružimo pun doživljaj jela preko ekrana.

Jesen na Kurir televiziji iz sve snage za tebe! Za Srbiju!

Od 13. septembra potpuno nove emisije i nove sezone popularnih formata, iz novih studija, s novom energijom!

Najkvalitetniji televizijski program iz najveće redakcije na Balkanu!

- Dok budem spremao, kuvao i servirao hranu, podeliću sa publikom svoje tajne i savete u pripremanju hrane, jer znam koliko to znači svima koji dosta vremena provode u kuhinji. I ja dan-danas učim i usavršavam se iz dana u dan kako bih svoje kuvanje unapredio i podigao na viši nivo - priznaje Raša.

Iz razgovora sa Vlačićem može se zaključiti da gledaoce čeka korisna, edukativna i zabavna emisija. Videćete i naučiti nešto što do sada niste znali. Nakon gledanja emisije sigurno ćete poželeti da istog trenutka i vi napravite Rašino jelo.

Emisija će se emitovati svakog radnog dana od 10.40 sati na Kurir televiziji, počev od ponedeljka, 13. septembra.

A. D.

Bonus video:

SEKA I RAŠA O NOVOJ SEZONI MAJKI I SNAJKI
01:37

SEKA I RAŠA O NOVOJ SEZONI MAJKI I SNAJKI

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja