OD SEBE NAPRAVILI MAČO MUŠKARCE, OVI PEVAČI SU OTIŠLI POD NOŽ?! Radili bradu, nos, vilice, a on je otišao KORAK DALJE! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Tamara Trajković

ne liče ne sebe

OD SEBE NAPRAVILI MAČO MUŠKARCE, OVI PEVAČI SU OTIŠLI POD NOŽ?! Radili bradu, nos, vilice, a on je otišao KORAK DALJE! (FOTO)

Stars -

Plastične operacije s godinam su postale trend, kako kod žena, tako i kod muškaraca. Estetske korekcije odavno više nisu tabu tema, te tako i jači pol čini sve kako bi poboljšali svoj fizički izgled.

Naime, neki pevači sa domaće javne scene podvrgli su se estetskim operacijama, te se mnogi iznenade kada vide njihove fotografije iz prošlosti.

Bojan Grujić
foto: Printscreen

Pevač Bojan Grujić tokom takmičenja u "Zvezdama Granda" izgledao je potpuno drugačije, a sada su isplivale njegove fotografije iz tog perioda i malo ko bi ga prepoznao.

Mia Borisavljević, Bojan Grujić
foto: Damir Dervišagić

Kako se navodi, Bojan je dao nekoliko hiljada evra kako bi postigao željeni izgled uz pomoć hirurga. Iako on nije povtdio da je radio nešto na sebi, mnogi su primetili da tada nije imao izraženu vilicu, kao ni isti nos. Sada je poznat kao visok, krupan, istetoviran i jak muškarac, dok je tokom takmičenja bio mršav, sa čudnim izborom frizure.

Bojan Grujić
foto: Printscreen

MC Stojan na početku karijere taakođe je izgledao drugačije. On danas važi za velikog zavodnika, a nekad je bio bucko. On se rešio kilograma pomoću napornih treninga i zdrave ishrane, ipak, fanovi primećuju i promenu na njegovom licu.

Ranije se pisalo da Stojan redovno posećuje jednu privatnu kliniku koja je zadužena za njegov izgled, te da tamo zateže vilicu, ali i često stavlja botokst. Međutim, pevač nikada nije priznao da je radio nešto na sebi.

MC Stojan
foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ, PRIVATNA ARHIVA

Ipak, ono što je sigurno jeste da je pevač operisao nos, ali zbog zdravstvenih problema.

- Operisao sam devijaciju na nosu, pošto nisam mogao više normalno da dišem. Ko će da nosi ove tampone 5 dana. Kako ružan osećaj kad ne možeš na nos da dišeš - napisao je on svojevremeno.

MC Stojan
foto: Pritnscreen

Saša Kovačević jedan je od onih pevača koji danas važi za pravog mačo mena, a u poslednje vreme, pevač se našao na meti kritika zbog navodnih estetskih korekcije. Dok je Saša priznao da je imao samo jednu promenu uradio na sebi.

Saša Kovačević
foto: Pritnscreen

- Nikada nisam bio debeo, ali sam imao višak kilograma jer se nisam hranio zdravo. Sada pazim šta jedem i svakodnevno treniram. Zato sam uspeo da smršam 12 kilograma. Tačno je da sam promenio lični opis, ali samo zbog zdravog načina života. Iako neki spominju da sam se izoperisao, jedino sam operisao nos, i to samo zato što sam imao zdravstveni problem - rekao je on svojevremeno.

Inače, kako je svojevremeno izvor za Kurir ispričao, Saša se podvrgao tretmanu u Turskoj pomoću kojeg se što lakše i brže dolazi do tzv. siks peka - idealnih trbušnjaka. Zapravo, uz ovu intervenciju pojačava se efekat treninga i napornih vežbi, koje on već godinama praktikuje.

Na sajtu poznate turske klinike za estetsku hirurgiju, cena ovog zahvata je 3.800 i 4.800 evra, u zavisnosti za koju metodu se pacijent odluči.

Ni stariji pevači nisu zapostavili svoj izgled, već dosta vode računa da što više mogu sačuvaju mladolik izgled.

Naime, većina njih posećuje teretane, a ima i onih koji su redovne mušterije salona lepote. Folker Mile Kitić navodno neretko ide na tretmane za podmlađivanje, a uz to pokušava i da se izbori s opadanjem kose i u tu svrhu je probao dosta preparata. Takođe, navodi se da godinama farba kosu i bradu, kako bi izgledao što mlađe.

Mile Kitić
foto: Nemanja Nikolić

Pevač Dragan Kojić Keba otkrio je tajnu svog dobrog izgleda. Iako mnogi sumnjaju da se Keba podvrgao plastičnim operacijama, on je objasnio kako se neguje:

- Hranim se zdravo, pravim razne pilinge od svega što imam u svojoj kuhinji, to je široka tema i mogli bismo danima o tome. Za sada nisam radio ništa na svom licu, opet kažem bar za sada, što ne znači da možda jednog dana neću. Idem u laserski centar, malo rekreacija brzi hod, trčanje. Pre svega zdrav način života - rekao je Kojić za "Toxic".

Dragan Kojic Keba
foto: Kurir Televizija

Sloba Radanović dobio je pitanje na Instagramu od svojih pratioca vezano za plastične operacije. Jedan fan pitao je pevača da li bi otišao pod nož i šta bi promenio na sebi.

Radanović se našalio da bi uradio grudi, a njegov odgovor je mnoge nasmejao.

- S*se- napisao je Radanović.

Sloba Radanović
foto: Printscreen

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

01:09

KEBA OTKRIO TAJNU SVOG MLADALAČKOG IZGLEDA! Redovno vežba, a evo šta smatra najbitnijim za LEPOTU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track