Najnovije vesti

RASTI STAVLJENA NANOGICA: Reper počeo da izdržava kućni pritvor, evo šta sve može da radi (VIDEO)
00:09

RASTI STAVLJENA NANOGICA: Reper počeo da izdržava kućni pritvor, evo šta sve može da radi (VIDEO)

osuđen na godinu dana

RASTI STAVLJENA NANOGICA: Reper počeo da izdržava kućni zatvor, evo šta sad sve može da radi (VIDEO)

Stars
14:31h

Reper Stefan Đurić Rasta neko vreme je proveo u protvoru zbog posedovanje narkotika, a pre nekoliko meseci je osuđen na kućni zatvor od godinu dana.

Reper je sad pokazao nanogicu. Naime, on se snimao u liftu, i na snimku se može videti uređaj koji mu je stavljen na nogu i prati njegovo kretanje.

Prema zakonu, Rasta kao i svi drugi osuđenici koji kaznu služe kod kuće, ima pravo na najmanje sat vremena šetnje izvan kuće, uvek u isto vreme. Ukoliko bude tražio, sud mu može odobriti i da svakgoga dana ide na posao, a u izuzetnim slučajevima može da dobije izlaz mimo predviđenog vremena.

Tokom kućnog zatvora nema ograničenih poseta i može da mu dođe u goste ko god hoće, kad god hoće i da ostane koliko hoće.

Stefan Đurić Rasta, nanogica
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, reper Stefan Đurić Rasta priznao je da je drogu koja je u oktobru pronađena kod njega držao za ličnu upotrebu i sklopio je sporazum o priznanju krivice na osnovu kog je postignut dogovor da bude kažnjen sa godinu dana kućnog zatvora!

- Stefan Đurić je nagodbu sklopio s Višim tužilaštvom u Beogradu, koje je vodilo istragu protiv njega i Luke B. zbog trgovine drogom. Međutim, kako nije bilo dovoljno dokaza da je drogu držao radi dalje prodaje, a on je priznao da je držao radi sopstvene upotrebe, sklopljen je sporazum o priznanju krivice, na osnovu kog je dogovoreno da bude kažnjen sa godinu dana kućnog zatvora - objašnjavao je izvor Kurira.

Stefan Đurić Rasta
foto: Kurir

kurir.rs/Lj.S/

Bonus video:

KAO DA SAM BIO U VOJSCI: Rasta otvoreno o danima u CZ, odlazak bio emotivan: Svi su bili srećni i tužni u isto vreme
05:13

KAO DA SAM BIO U VOJSCI: Rasta otvoreno o danima u CZ, odlazak bio emotivan: Svi su bili srećni i tužni u isto vreme

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja