MINA SA 17 IMALA S*KS U ZADRUZI, SAD PROZIVA MALOLETNICU ZBOG ODNOSA S MENSUROM Vrbaški već zaboravila vrele scene sa 14 cimera?
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

hit

MINA SA 17 IMALA S*KS U ZADRUZI, SAD PROZIVA MALOLETNICU ZBOG ODNOSA S MENSUROM Vrbaški već zaboravila vrele scene sa 14 cimera?

Rijaliti -

Mina Vrbaški, bivša devojka Mensura Ajdarpašića oglasila se nakon što je on imao vrelu akciju sa sedamnaestogodišnjom Milicom Veselinović.

Naime, Milica i Mensur posle četiri dana veze u rijalitiju imali su odnose, a Mina je njihovu akciju žestoko prokomentarisala.

Mensur Ajdarpašić, Milica Veselinović
foto: Printscreen

- Iskreno mislim da bi svaki komentar bio suvišan posle njenih izjava o meni. Nakon ovog klipa se baš lepo pokazala i prezentovala sebe u najboljem svetlu! PS: Bas joj je pošlo za rukom - rekla je Mina, koja je očigledno zaboravila da je prvi s*ks pred kamerama imala već prve noći kada je kročila u Belu kuću 6. septembra 2017. godine.

Mina Vrbaški
foto: Printscreen

Vrbaški je tada imala vrelu akciju sa Nemanjom Đerićem Đeksonom i imala je godina isto koliko i Milica sada, te su mnogi prokomentarisali da je ona poslednja osoba koja može da komentariše nečije odnose.

Podsetimo, Mina Vrbaški jedna je od zadrugarki koja je tokom rijalitija promenila najviše partnera sa kojima je bila initmna. Imala je burne ljubavne veze i raskide.

Iako ima samo 20 godina, Mina Vrbaški drži rekord Zadruge u menjanju momaka.

Ona je bila sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, Anđelom Rankovićem, Jovicom Putnikovićem, Tomom Panićem, Ervinom Mujakovićem, Markom Markovićem, Adamom Đoganijem, Savom Perović, Mensurom Ajdarpašićem, Franom Pujasom, Mišelom Gvozdenovićem, a posle i Filipom Carom. A nakon raskida sa Carem odmah je našla utehu i sada je u vezi sa izvesnim Lukom.

Mina Vrbaški
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:05

OVO JE NAJJAČA EKIPA I NE MOŽE NAM NIKO NIŠTA! Mina u društvu Majinog bivšeg dečka, objavila snimak i poslala OVU PORUKU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track