ČARŠIJA BRUJI! DARKO BARBARINE PARE STAVLJA SEBI U DŽEP? Njeni roditelji BESNI što DEBELO ZARAĐUJE na njoj a ona nema ništa protiv
Foto: Printscreen/Instagram

ne daju im da uživaju

ČARŠIJA BRUJI! DARKO BARBARINE PARE STAVLJA SEBI U DŽEP? Njeni roditelji BESNI što DEBELO ZARAĐUJE na njoj a ona nema ništa protiv

Stars -

Iako su svi mislili da se Barbara Bobak "dobro uvalila" kod Darka Lazića u Bresač, šuška se da je istina navodno potpuno drugačija. Kako pričaju njihovi bliski prijatelji, folker navodno debelo zarađuje na konto svoje devojke, a sada joj nije samo emotivni partner, već i menadžer.

Naime, od kada je postala poznata uz Darkovu pomoć, svi su "poludeli" za njom, pa joj je tako skočila i cena, ali i nastupa je sve više. Lazić je spojio lepo i korisno, pa tako devojci debelo naplaćuje menadžerisanje.

- Barbara zaista dobro peva, a Lazić je to odmah prepoznao. U poslednjih mesec dana joj ugovara tezge, vuče je s njim na njegove nastupe i pevaju oboje. Znam da ima veliki honorar, ali i da joj on sve to sređuje jer ima kontakte i veze, samim tim što Barbara ide s njim u paketu, to joj diže cenu - kaže Barbarina prijateljica i dodaje da Lazić od njene drugarice uzima velike pare:

Darko Lazić
foto: Printscreen/Instagram

- Ona i Dare imaju dogovor da pola njene zarade ide njemu. Tako meni Barbara kaže. Tako je to kada ti je dečko i menadžer. Svakako, ona se ne buni previše, posebno zbog toga jer je svesna da je uspela otkako je s njim počela da se pojavljuje. A, ako ćemo iskreno, oboje troše puno. Izlaze stalno, ručaju i večeraju po restoranima.

Barbarina drugarica priznaje da su pevačicini roditelji bili ljuti na nju jer je u vezi s čovekom koji ima dvoje male dece:

- Njeni su se bunili prvo zbog Darka, a kada su čuli da joj on otima pare, onda su tek poludeli. Oni su za to da sav zarađeni novac samo njoj ostane i da Laziću ne treba da daje ni dinara. Međutim, Barbara je roditeljima objasnila da bi pevala samo po nekim birtijama da nije Darka, pa da će mu zasad sve to plaćati, to jest, da će mu davati pola zarade. Kada se malo probije, ona će prekinuti taj dogovor.

Darko Lazić, Barbara Bobak
foto: Printscreen/Instagram

kurir.rs/republika.rs

Bonus video:

Bonus video:

00:15

DARKO LAZIĆ KUPIO BARBARI POSEBAN POKLON: Pevačica nije krila koliko je SREĆNA, ovo im je upotpunilo ODNOS!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja