STEFAN BAŠ LAK NA PRSTIMA: Pogledajte kako je Karić zavukao ruke u KOFER PUN PARA, evo koliko je maznuo do cimera (VIDEO)
Foto: Printscreen

vratio je sve

STEFAN BAŠ LAK NA PRSTIMA: Pogledajte kako je Karić zavukao ruke u KOFER PUN PARA, evo koliko je maznuo do cimera (VIDEO)

Rijaliti -

Stefan Karić baš laku ruku ima! Dok se dvoje svađa, treći koristi priliku, pa je tako Karić zavukao ruku u kofer i "maznuo" dva srednja budžeta.

Naime, podela budžeta je bila jako burna, i ne pamti se da je ikada u "Zadruzi" obezbeđenje moralo da reaguje zbog raspodele nedeljnog džeparca.

Novopostavljeni vođa Đole Kralj imao je dosta problema - mnogi su mu zamerali što je baš njima dodelio mali budžet, a u žestoku svađu je upao sa Sandijem Kojićem.

Stefan Karić
foto: Pritnscreen

Sukob je bio toliko žestok da je Miki Đuričić morao da stoji između njih dvojice kako bi srpečio fizički obračun, a u jednom trenutku se pojavilo i obezbeđenje.

Dok su se njih dvoje prepirali, koferu sa parama se privukao Stefan Karić. On je iskoristio priliku da uvuče prste u kasu i pokupi određenu količinu novca - kako se kasnije ispostavilo - uzeo je dva mala budžeta. Pare je na kraju vratio.

Sada je na Instagramu isplivao snimak i svi možemo da vidimo koliko je Karić "lak na prstima".

Bonus video:

00:04

KARIĆ PLAČE ZA NJOM U RIJALITIJU, A ONA IZLAZI I TO U LATEKS IZDANJU: Misica se nabila na štikle i utegla, a poruke se NIŽU! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track