PRŠTE POLJUPCI! Bogdana i Veljko obilaze manastire po Srbiji, stigli do Mileševe, POKAZALI BOGU I NARODU KOLIKO SE VOLE (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

Ljubav cveta

PRŠTE POLJUPCI! Bogdana i Veljko obilaze manastire po Srbiji, stigli do Mileševe, POKAZALI BOGU I NARODU KOLIKO SE VOLE (FOTO)

Stars -

Otkako su postali muž i žena Bogdana i Veljko Ražnatović se ne razdvajaju. Sportista često putuje po zemlji i inostranstvu na turnire u boksu, a u stopu ga prati supruga.

Bogdana Rodić, Veljko Ražnatović
foto: Printscreen/Instagram

Kratak predah između mečeva naslednik Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića je iskoristio kako bi obišao manastire po Srbiji. U prilog tome svedoči i fotografija koju je sportista podelio na Instagramu. On i njegova životna saputnica fotografisali su se ispred manastria Mileševe, i svima pokazali koliko se vole i poštuju. Da im je brak i vera svetinja, Veljko često ističe u intervjuima koje daje za medije, a i objavama koje deli na mrežama:

Ceca Ražnatović, Veljko Ražnatović, Bogdana Rodić
foto: Damir Dervišagić

- Ako želiš da se sviđaš mužu, ukrašavaj dušu čestitošću, pobožnošću, staranjem o domu. Ova lepota osvaja jače, i nikad ne prestaje. Ni starost ni bolest je ne mogu uništiti. Telesnu lepotu uništava vreme, bolesti je gube, i mnogo što šta drugo razara, a duševna lepota je iznad svega toga. Osim toga, telesna lepota izaziva zavist, raspaljuje ljubomoru, a ova druga je očišćena od ovim bolesti, i oslobođena je svake taštine - napisao je Veljko nedavno na svom profilu na Instagramu.

Lj.S.

Bonus video:

00:45

Vesna Đogani pleše

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track