POMOĆ! MAJKA IMA TEŠKE GUŠENJA, MOŽE BITI KASNO: Sin Marine Tucaković objavio ZABRINJAVAJUĆU poruku na Tviteru!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

u lošem stanju

POMOĆ! MAJKA IMA TEŠKE GUŠENJA, MOŽE BITI KASNO: Sin Marine Tucaković objavio ZABRINJAVAJUĆU poruku na Tviteru!

Stars -

Kompozitor Milan Laća Radulović na Tviteru je naveo da je njegovoj majci Marini Tucaković pozlilo i da joj je hitno potrebna pomoć.

Marina Tucaković
foto: Printskrin/Premijera

- Pomoć! Majka mi ima teška gušenja. Terenska služba može doći tek u 2, što može biti kasno. U kovid legla ne želi da ide. Da li neko ima broj stručnog lica koje bi moglo da je posluša što je pre moguće. Mi smo u Beogradu, Vračar. Pišite u DM. Hvala vam - napisao je Milan Laća Radulović i zabrinuo svoje pratioce.

Nakon ovog Tviteta stupili smo u kontakt sa Laćom koji je rekao da je organizovao bolnicu i da nije trenutak da bilo šta govori.

- Imajte samo dobre misli - rekao je kratko za Kurir.

Marina Tucaković, Milan Laća Radulović
foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, Marina se godinama bori sa opakom bolešću, a nedavno je ispričala kako se oseća.

- Da sam dobro - nisam dobro sigurno. Ali nisam ni loše! Idem na terapije, moram da izguram, videćemo. Na ove promene vremena se osećam lošije, ali kad je lepše vreme, lepša sam i ja. Moj dan izgleda kako kad. Uglavnom se jako rano budimo i Futa i ja, popijemo kaficu, lekove, naručimo da jedemo ili ja nešto napravim. Malo se pomerimo, pa imamo preglede. Stalno imamo želju da putujemo, nekad i odemo. Uvek sam bila dosta kod kuće, mislim o tome da sam baš zdrava i da mogu da idem gde hoću, eto o tome maštam, da putujemo negde daleko - zaključila je Marina.

Marina Tucaković
foto: Printscreen/K1

Kurir.rs/I.B/Lj.S.

Bonus video:

05:51

PONEKAD KLONEM, ALI NIČEG SE NE BOJIM! Marina Tucaković za KURIR otkrila kako podnosi HEMOTERAPIJE i kome PIŠE NOVE PESME! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track