05:01

Ljuba i Aleksandra

prelepo

SNAJKA IVICE DAČIĆA ZABLISTALA NA PROMOCIJI! Milica okupila ESTRADU, Luka joj DONEO POKLON, a tek da vidite njen TOP STAJLING!

Stars -

Sin političara i predsednika Narodne skupštine Srbije Ivice Dačića, Luka Dačić (22), smuvao je pevačicu Milicu Jokić, a ona je sada zablistala na promociji pesme.

1 / 13 Foto: Kurir/Ana Denda

Naime, Milica je na promociju došla sa dečkom Lukom koji se nije odvajao od nje. Milica je na sebi imala kratku plavu haljinu i cela je bila u šljokicama, a duboki dekolte je došao do izrađaja

Luka je doneo svojoj devojci buket crvenih ruža, kao pravi džentlmen, a onda je par zajedno pozirao pred prisutnim fotoreporterima.

Ona i Luka su pozirali, a brojne kolege su se okupile, a među njima su se našli i Deni Boneštaj, Sloba Radanović, Biljana Sečivanović, Marija Šerifović, Ljuba Perućica i Aleksandra Mladenović koja je nedavno preležala korona virus.

Milica Jokić
foto: Ana Denda

"Bolje se osćam, još uvek sam rovita, ali se dobro osećam za sada, umoram se brzo. Imala sam nastupo nakon korone, bilo je naporno, ali sam izdržala", rekla je Aleksandra.

"Supruga je ostala kod kuće, ja posle idem da radim, ovaj put ona preskače druženje. Korona me zaobilazi, još uvek imam antitela. Imao sam posledice, ali sada sam dobro", rekao je Ljuba.

Hype TV
foto: Ana Denda

Kurir.rs/M.M./A.D.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track