Milan Bozovic

DRASTIČNE PROMENE

TANKE RUKE, KOST I KOŽA, VIDE TI SE REBRA: Indi se totalno se razgolitila, a pratioci ZABRINUTI! Nije ono što je bila (VIDEO)

Stars -

Indira Aradinović Indi novim fotografijama i snimcima zabrinula je pratioce koji tvrde da joj nikako ne stoji novi imidž.

Naime, pevačica je nakon operacije želuca drastično smršala, pa je naišla na surove komentare na društvenim mrežama. Indi se nije obazirala i nastavila je da pokazuje svoje telo, a i ovaj put su novi snimci izazvali haos.

Indira Aradinović Indi, Indi Aradinović
foto: Printscreen/Instagram

Indi sa riđom kosom pozirala je u kupaćem kostimu, pa su joj se videla rebra i usledile su kritike.

"Bila si top, sad ne ličiš na sebe", "Šta je ovo Indi?", "Ovo je ništa... Stašno", samo su neki od komentara na mrežama.

Indira Aradinović Indi, Indi Aradinović
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, nedavno je Indi priznala kako je tri godine imala agoniju.

"Bila sam u rijalitiju 8 dana, izbačena sam i tri godine sam bila zabranjena na toj televiziji. Svako je na svoj način prošao golgotu. Mene su ti problemi ojačali. Tad sam bila puna života i imala stav koji nekome nije odgovarao. Sada sam mudrija. Mene mogu da iznenade samo dobre stvari, loši ljudi i postupci više ne", rekla je Indi na Kurir televiziji.

Indira Aradinović Indi, Indi Aradinović
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:38

VIŠE NI TRAGA OD NJENIH OBLINA, INDI SE SKROZ ISTOPILA! Pevačica slavi rođendan, a fanovi joj poručuju da je KOST i KOŽA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track